Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytampytam

Moj kot mnie nie lubi...-

Polecane posty

Dbam o niego, krmie, glaszcze, czasem staram sie z nim bawic, a on omija mnie szerokim lukiem...Baardzo zadko kiedy przychodzi do mnie sie polasic i to jedyna, bardzo zadka oznaka jakiejkolwiek przyjzni z jego storny...Innym wskakuje na kolana, nawet mojej tesciowej, ktora ledwo zna!! A mnie naprawde omija szerokim lukiem...nigdy nie wskakuje na kolana, w ogole zyjemy obok siebie...Dlaczego????

Gość notab
może on tak okazuje szacunek? to wersja optymistyczna, pesymistyczna jest taka, że uważa Cię za swojego niewolnika ;)

Watpie, ze to oznaka szacunku, a nawet jestem pewna, ze nie...gdy wezme go na rece wyrywa sie niczym oparzony...Nie wiem juz co robic...

Gość moze jakis zapache
ktory mu nie pasuje...perfumy? U mnie zawsze sie mowilo, ze zwierzeta wyczuwaja swietnie osoby dobre i zle...

Gość może udawaj wobec niego
obojętność, nie zauważaj go, nie dotykaj, nie mów do niego :D

Gość nie wiem......
moze nie jestes juz dla niego atrakcyjna, porozmawiaj z nim :D:D

Notab, uwazasz sie pewnie za bardzo zabawnego...wspoczuje szczerze i Tobie i twojemu otoczniu. Nie wiem, dziwny jakis ten moj kot...nie mozemy sie za cholere dogadac.

Gość rozmawiaj z nim
kiedy chcesz, zeby sie zblilzyl do ciebie, wysun do niego reke strona wewnetrzna ku gorze...

Gość notab
hej, ale to drugie to nie byłam ja :) możesz spróbować tego sposobu z obojętnością, moja kotka ostatnio mnie zdenerwowała tak, że przez dobrych kilka dni zupełnie ją ignorowałam, nie wpuszczałam do pokoju itd, wtedy starała się o mnie jak nigdy

Gość notab
Po moim genialnym pokazie obojętności kotka do dziś przynosi mi kwiaty, prezenty, śniadanie do łózka :classic_cool:

Gość +++kociara+++
moj kot nie lubil nikogo w domu przez jakies 14 lat, dopiero teraz jak sie postarzal, zaczyna nas laskawie zauwazac i pchac sie na kolana, przypuszczam, ze to przez jego chorobe skory (ma swierzba i chyba glaskanie sprawia mu ulge). Badz cierpliwa a za kilkanascie lat nie bedziesz mogla sie od niego opedzic :-D

Gość +++kociara+++
A wogóle to chciałam Ci napisac więcej, ale nie dam rady bo mój kot znów się do mnie dobiera :O nara

Kurde, kazdy topik musi byc spieprzony przez ludzi wiecznie sie podszywajacych i im sie wydaje, ze to taaakie smieszne jest co pisza. Nie wiem, troche mnie doluje, ze ten kot krotko mowiac mnie naparwde olewa...:-S

Gość Jane Volturi
Eeeeeeeeeee sorry dziecko masz problem. Mój kot mnie uwielbia. Widocznie nie lubi cie i koniec. pogódź sie z tym, że nie wszyscy pasują do kotow. gdyby mnie poznał, toby na pewno mnie polubił- świetnie dogaduje sie z kotami