Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wąsik111111

Mam wąsy! ile moze kosztowac laserowe wyrwanie ich i na czym to polega?

Polecane posty

Gość wąsik111111

Gość laserowo
to skutecznie chyba po kilku zabiegach (naświetlaniach) koszt - chyba ok 100 - 150 zł za 1 zabieg a nie możesz woskiem?

Gość wąsik111111
miałaś mozę ten zabiek z laserem... myśle ze woskiem beda sybko odrastać i będą stawały sie coraz grubsze

Gość wąsik111111
jedna wizyta kosztuje 150 zł czy od 4-5. pomogło? nie odrastaja?

Gość laserowo
nie miałam robię woskiem - po prawidłowym zastosowaniu włoski rosną coraz wolniej i słabsze bo to nie golarka

Gość laserowo
przecież napisała 150 zabieg (sztuk 1)

laserem, po tych kilku zabiegach juz nie odrastaja.. ja mam hirsutyzm i musze zbierac w koncu hajs na depialcje... razem wydam ok.6000 tys zl..jak nie w8ecej...ale rpzynajmenij jak czlowiek bede wygladac

Gość wąsik111111
a po jakim czasie odrastają po wosku? szybciej niż po pinsecie?

Gość wąsik111111
ile moze kosztowac taki wosk? i czy to jest specjalny wosk do depilacji owłosienia twarzy. gdzie moge go kupić?

Gość wąsik111111
co to jest hirsutyzm? hmm... tyle kasy chyba raczej nie wydam... przed chwilka dzies przecztaąłm ze nie da sie na stałe usunąć wasów

boze ile ty mas zlat;/ mas ztak denne pytania ze brak slow normalnie... wosk mozesz kupic w kazdej drogerii.... koszt ok.10 zl..albo isc do kosmetyczki... wlosy wyrastaja na ogol wtedy po 2-3 tyg.... hirsutyzm to choroba,-nadmierne owlosienie u kobiet

Gość wąsik111111
włąsnie chodzi o to ze mam nie wiele lat bo tylko 16 i moje wąsy sa okropne! chora niejestem napewno na hirsutyzm ale troszke owłosiona jestem. krepujaca sprawa.

jak jestes owlosiona..... to znaczy ze masz albo za duzo meskich hormonow- wybierz sie do ginekologa i ci przpeisze diane, albo cos innego z androgenami.... albo w\\narazie mozesz usuwac woskiem,ale jezlei masz ciemne wlosy, to od razu mowie ze ebda odrastac i odrastac,i w ogole nie stana sie slabsze.... dlatetgo ja wole wydac te pieniadze na laser..i byc do konca zycia gladka niz zarosnieta jak facet

Gość wąsik111111
niestety mam ciemną karnacje i owłosienie. do tego grube gęste włosy na głowie... w moim przypadku gdybym zażywała tabletki przepisane od ginekologa mogło by to cos pomóc? tzn zmniejszyć owłosienie czy te co amm nadal zostały by takie same?

a masz na ciele tez widoczne wlosy? np. na nogach, biala strefa nad bikini i samo bikini? albo meszek na piersiach? bo jezlei tak ,to tez amsz hirsutyzm

Gość wąsik111111
właściwie to mam. mam pasek włosków od pępka w dół na plecach również amm dużo włosków na piersiach wokół brodawek mam pojedyncze długie włoski ale jest ich bardzo mało. na rekach również. ale tym sie nie przejmuje bo duzo dziewczyn ma tak a one nie są aż tak bardzo widoczne i krepujace jak moje wasy. mozesz mi napisać cos jeszcze o tych tabletkach od ginekologa? czy kiedy bede je zażywac bede miaał mniejsze owłosienie niz do tej pory?

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3139552 nie wiem..... raczej powinno sie zmniejszyc, ale po odstawieniu wlosy wracaja.... z tego co piszesz,to jednak masz hirsutyzm.... i raczej tylko depilacja laseorwa usunie na zawsze wloski.. w sumie sa dziewczyny o ciemnej karnacji ktore zawsze maja wasik,bo taka ich uroda,wiec mozes zsie przyzwyczaic i nie usuwac,i wygladac jak te stare babay z zarostem jak niejeden facet, albo depilowac regularnie....

Gość groosia wąsik1111 cię wkręca
:) nikt nie jest aż takim debilem :O