Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Grudzień 14, 2007 [śpioch] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gackowata 0 Napisano Grudzień 14, 2007 ;)..piatek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 14, 2007 Bo dzisiaj próbuję nawiązać kontakt z moją muzą z obrazka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Grudzień 14, 2007 wiekszosc patrzy na zegarek i odlicza sekundy do wyjscia z pracy na cale 2 dni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Grudzień 14, 2007 a fakt - piątek :o łykendem zyjom wszyscy ;) Amant z jaką znowu muza? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Grudzień 14, 2007 pijawa tu się nie ma co śmiać, ja też ide dzis bałwana lepić. Hmmm... tylko po co mi drugi bałwan, skoro jednego juz mam :P A ja jestem zrozpaczona, bo mnie nieszczeście spotkało [beksa[ pocieszcie i pogłaskajcie po głowce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samotny 1 Napisano Grudzień 14, 2007 Bo swięta za tydzień iludzie nie siedzą na kafe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 14, 2007 Z tego obrazka: http://www.liceum-turek.lm.pl/pliki/grafika/absolwenci/absolwenci/abs_1992/rok92kl4b.jpg w jasnoniebieskim stroju .A przynajmniej z jej koleżanką z klasy ale jak zobaczyłem datę urodzenia to uznałem że na 99% to ona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Grudzień 14, 2007 no i co? nikt mnie nie pocieszy? :( znieczulica panuje na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwadratowe jadro Napisano Grudzień 14, 2007 amant glupku :P ona ma oczy zwrocone do Boga wiec raczej nie z tego nie bedzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Grudzień 14, 2007 ze mną coraz gorzej :( kwadratowe jądra widzę :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 14, 2007 Oczywiście ze pocieszę.Jak na razie jeszcze nie jesteś w tak złym stanie abyś nie mogła być w gorszym;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Grudzień 14, 2007 ja się nie nudze :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Grudzień 14, 2007 amant - po Twoich słowach otuchy od razu mi lepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach