Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna78

wynik bety

Polecane posty

Gość joanna78

zrobiłam badanie krwi bo nie mam okresu, temperatura wysoka i wyszło 6.672 :) ale wieczorem mam plamkę na bieliżnie co to może być?

Jak okres ci sie spoznia, to ta beta troszke \"maława\" jest. Oto dwie możliwości: -Miałaś spóźnioną owulację i ciąża jest bardzo młoda -doszło do samoistnego poronienia Żeby uzyska jasny obraz sytuacji powtóż betę po 48h. Powinna się podwoic. Niektóre kobiety w ciąży mają plamienia/krwawienia w okolicach daty spodziewanej miesiączki, może to by też plamienie implementacyjne (7-8 dni po zapłodnieniu) co tłumaczyłoby niską betę (beta hcg zaczyna rosnąc od dnia zapłodnienia). JEśli beta urośnie a masz te plamienia idz jak najszybciej do gina, ponieważ możesz mie za niski poziom progesteronu i konieczne będzie branie luteiny lub duphastonu na podtrzymanie ciazy. powodzenia

Gość noCHYBAŻATUJESZ
to jest malawa beta ??? kobieto to jest beta na 6 tydzien ciązy, idz do gina najlepiej , to na pewno ciaza

ja 11 dni po zapłodnieniu (przed spodziewanym okresem) miałam betę 112 wiec 6 po dniu spodziewanego okresu (książkowo 14 dni po zapłodnieniu w 28dniowym cyklu) to mało - chyba, że owulacja była spóźniona. Joanna78 powtarzałaś betę?? W niedzielę można zrobi w szpitalu, tylko trzeba powiedzie, że musisz dzisiaj bo mija 48h. Zazwyczaj nie robią problemów. Jak się nie da to powtórz po 72h. Wtedy powinna byc wyższa o min 114%

A, a może to nie 6 tylko 6000??? Nie wiem, może źle odczytałam. Jak 6000 to napewno ciąża więc biegiem do lekarza po progesteron jak plamisz!!!

Gość guuuuga
to jest poczatek 7 tyg