Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SexY-KaRoLcIa

KoLczYk W PęPku

Polecane posty

Gość SexY-KaRoLcIa

CzYM TO PrzeMywać I JaK O nieGo Dbać NoI jeScZe jaK Go sKuTEcznie uKRywaĆ pReD RodzIcaMi ?? PS- MaM KolCYK Od WczOraJ (13.12.2007)

Gość nataliaaaa16lat
hehe ja też ukrywałam kolczyk przed rodzicami ale oczywiście po ok 3miesiącach sie wydało... przypadkowo więc jeśli sie postarasz to da sie to ukryć. Po prostu nie przebieraj sie przed mamą :) nie wyciągaj rąk zbytnio jak masz krótszą bluzeczkę a w domku najlepiej noś luźną, bo jak się nosi obcisłe lekko prześwitujące to wtedy widać trochę:PP ja jak wracałam ze szkoły a akurat stała mama a miałam obcisłą bluzkę to wciągałam brzuch:D a najlepiej też nie zginaj się przy rodzicach bo na samym początku to boli:P a jeśli chodzi o to czym przemywać i smarować to maścią trybiotik nie wiem jak to się pisze ale to taka maść z antybiotykiem sprzedawana w aptece w saszetkach:) saszetka kosztuje ok 1,50 zl ale to tak przez 1 tydzień potem lepiej jest juz tej masci nie używać. Potem można kupić sobie sól fizjologiczna:) nie mylić ze zwyklą solą:PP dbaj o to bo potem może Ci się nie zagoić dobrze:PP po 2 miesiącach nie będziesz w ogóle czuła że masz kolczyka:P także warto się trochę pomęczyć jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania to napisz maila :P pozdrawiam

Gość glupia jadzia
juz jest taki temat spadaj tam