Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerwana_gumka

pękła nam prezerwatywa !! pomocy

Polecane posty

Gość przerwana_gumka

ostatnia miesiaczka - 23.11.07 do 27.11.07 Dziś jest 14.12.07 i niestety ale w trakcie stosunku pękla nam prezerwatywa !! ;( partner zaręcza mi ze nie bylo wytrysku, a prezerwatywa była sucha. pękla na samym dole. jednak i tak wybiore sie jutro po tabletki po. boje sie jednak bo mam 18 lat i mam stracha ze mi jej nie przepiszą ;( prosze o duchowe wsparcie ;(

Gość zapiszą
Zapiszą. Jakbys przypadkiem trafiła na jakiegoś oszołoma, który niechciałby Ci dać recepty to idź do innego, czy do innej przychodni. Jakbys trafiła do studenckiej przychodni to tam może bardziej przyzwyczajeni do takich wpadek.

Gość przerwana_gumka
dzięki bardzo ;) kurde zawsze myslalam ze taka wpadkamnie nie dotyczy i nie bedzie nigdy dotyczyć. no i przejechalam sie ehhh..... kurde no i to durexy grrrr.... myslalam ze one mnie nie zawiodą

Gość wiedz
Jeden raz musiałam użyć Postinoru i NIE miałam jakichkolwiek ubocznych zauważalnych reakcji organizmu. Sama byłam zdziwiona, bo wiedziałam, że to dużo hormonów itp. Miesiączki też były później od razu jak w zegarku. U mojej przyjaciółki było tak samo. DZIEWCZYNY NIE BÓJCIE SIĘ POSTINORU CZY ESCAPELLE WIĘKSZOŚĆ NIE MA ŻADNYCH PRZYKRYCH OBJAWÓW. Oczywiście tylko w razie wypadku, bo to nie cukierki. Jedyne bardzo nieprzyjemne odczucia to te w trakcie zdobywania recepty na Postinor i prób wykupienia tejże recepty w kilku aptekach. Miałam pecha spotykać na swej drodze same nawiedzone osoby - inwektywy, chamstwo, obrażanie, a przede wszystkim nie stosowanie prawa obowiązującego w Naszym Kraju. Nawet aptekarka w pierwszej aptece do jakiej trafiłam (firmowa przy hurtowni Cefarmu -sic!) odmówiła mi zrealizowania recepty pod pretekstem, że lekarz nie napisał duo przy nazwie Postinor, więc ona nie wie ile tabletek może mi wydać. Jak się później dowiedziałam na rynku wtedy był tylko Postinor-duo i nie było innej możliwości. Chamski wykręt. W innych aptekach mówili, że sprowadzą z hurtowni na tydzień ( miasto wojewódzkie). Na szczęscie w końcu znalazłam aptekę, gdzie wydali bez żadnych komentarzy i bez wątpliwości. Jeszcze zostali na świecie jacyś profeskonaliści. A ty sie nie bój, z tego co tu piszą dziewczyny na forum to większość nie ma aż takich problemów z receptą. Chciałam Cie tylko zahartować psychicznie na jutrzejszy dzień.

Gość przerwana_gumka
o jejku dzięki bardzo ;) wlasnie najbardziej sie boje tej rozmowy i odmowy lekarza. mojej kolezance raz nie chcial przepisac tych tabletek... ehhh oby u mnie nie bylo zadnych komplikacji ze zdobyciem tego świstka

Gość na przyszłość
Przed prezerwatywą zastosuj dopochwowo globulkę lub jakiś preparat plemnikobójczy, a dopiero później się kochaj. Wtedy nie musiałabyś się bać przy takiej przygodzie. Pytanie: czy ta prezerwatywa była ze środkiem plemnikobójczym nonoksynol czy tylko a nawilżającym? Bo są i takie Durexy i takie. Skoro nie było wytrysku to nonoksynol na prezerwatywie może dałby sobie radę z jakimś zaplątanym, przypadkowym plemnikiem. Nie stresuj się - bedzie dobrze.

Gość Asia_be
a mi się wydaje, że jestem bezpłodna, bo już tyle razy się kochaliśmy, czesto bez prezerwatywy, był płyn ejakulacyjny, traz wytrysk, w dni płodne, nigdy nie szłam do ginekologa po postinor i jakoś w ciąży nie jestem - cóż, głupi zawsze mają szczęście, taka prawda. jeżeli się boisz ciąży to idź do ginekologa, prywatnego, on wydaje mi się, że ci na pewno przepisze. i następnym razem uważajcie ;)

Gość przerwana_gumka
byla to zwykla gumka durexa ;] ehhhhh....... ale jestem na siebie zla ;P wiecie uzywalam przez miecha tabl. Yasminelle, ale moje cycki wygladaly jak balony, moze to i fajnie ale towarzyszyl temu tak okrutny bol. kazdy ruch sprawial mi przerazliwy bol, nie mowiac juz o skakaniu czy cwiczeniu na wf. tak wiec postanowilam ze sobie odpuszcze i przeszlam na gumki. no i masz ci babo placek ! ;P

Gość na przyszłość
Jest z dziesięć rodzajów Durexa. Nie wiem, która jest wg Ciebie zwykła. Na opakowaniu (pudełku) jest zawsze skład i jest napisane czy są nawilżane środkiem plemnikobójczym czy też nie.

Gość przerwana_gumka
chodzilo mi o to ze byla bez srodka plemnikobojczego.

Gość ile dni trwa twój cykl
?

Gość przerwana_gumka
a to roznie. ale zazwyczaj 27-30 dni. nie wiecej

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci