Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilutka

prosze pomórzcie!!!!!!!! problem z brwiami

Polecane posty

Gość emilutka

chciałabym sie dowiedzieć czy mogę ufarbować brwi farba do włosów, na opakowaniach pisze ze nie można, ale ja jestem w ogromnej potrzebie !! jutro mam bardzo wazny dzień, dowiedziałam sie przed chwilą a mam ciemno brązowe włosy a brwi juz prawie blond, musze coś z tym zorbic, a nie mam czasu iśc do kosmetyczki na henne...

Gość Dociekalska
ja tez mam od małego jasne brwi i kazdy mysli ze depiluje, czasami wyrwe jakiś siwy , bo ja juz babcia jestem, ale po co malowac , w malowanych brwiach sie wyglada okropnie, ja wygladałam cos jak starszny potwór w pomalowanych,m pomaluj raczej jasno-brązowa kredka , nie czarną!

Gość Dociekalska
Czarna kredka plus czerwona szminka = własnie co?

emilutka - farbowanie zwykłą farbą nic ci nie pomoże, bo farba na brwi nie działa (nie wiem, jak to możliwe, ale sprawdzone ;) ). idź do kosmetyczki na hennę - brązową, nie czarną. w sobotę salony są czynne :)

Gość emilutka
no wiem wiem, ale mam spotkanie z samego rana i do kosmetyczki poprostu sie nie wyrobie :( jejciu trzeba było nie zmieniac koloru włosów na brąz i teraz nie miałabym tego problemu :(

Gość Dociekalska
Zrób jasno-brązowa henne i pros by krótko tzrymała!!!bo będziesz starszyła , no chyba , że lubisz.....to pomaluj czerwona szminka jeszcze usta i boldyny!

Gość Dociekalska
Nie maluj brwi.......Swoje sa najlepsze, nawet jasne!!!!

Gość Dociekalska
Ja te zwłosy maluje , ale dlatego , bo mam siwe, brwi nigdy nie maluje, bo raz zrobiółam henne i wygladałam jak bym kogos chciała ukatrupic albo odessac!

Gość emilutka
no ale same powiedzcie jak to wygląda włosy ciemno brązowe a brwi blond?????????? przecież będzie razić...

Gość Dociekalska
Nieeeeeeeeeeeeee!!!!! Lekuchno podpicuj je zwykła brązowa kredeczka , takie kreseczki, tylko ni etrzyj oczu!!!, bo bedziesz jak apacz wygladała :)

Gość najlepszy będzie
matowy brązowy cień do oczu, ewentualnie ciemnoszary

Gość Dociekalska
Ooooo!!!! Ciemno szary to jest to!!!! Powodzenia zycze!!!! :)

oczywiscie,ze mozesz to zrobic. ja pracuje w salonie fryzjerskim i gdy skonczy nam sie farba do brwi to czesto uzywamy po cichu takiej do wlosow. jednak dodajemy utleniacz 3%, a farba (do wlosow) kupiona w sklepie moze miec wiecej. a wiec uwazaj i nie stosuj na rzesach!! sama dzisiaj sobie farbowalam brwi farba do wlosow,wiec jest to z cala pewnoscia mozliwe!

Gość emilutka
ojejku AGAIS poważnie mówisz???? ale to powinnam trzymać tyle samo co farbe czy krócej?? bo ja sie kompletnie ne znam a farbe mam ciemny brązik :)

Gość Dociekalska
Ja jednak bym sie bała mazać po brwiach farba , tylko te kreseczk zrób, włosy po jakims czasie sie wypiora, a henna moż ezniszczyc Tobie brwi. ech.:)

dodam,ze pracuje w swietnym salonie,nie w Polsce,cena za zrobienie brwi to prawie 80 euro,i nigdy nie mialam niezadowolonej klientki. trzymaj tyle samo co zwykla henne. jednak powtarzam,farby kupione w sklepie maja silniejszy utleniacz niz 3% wiec uwazaj na oczy. gdyby skoro sie za mocno zabarwila to posmaruj szczoteczke do zebow mydlem i okreznymi ruchami masuj brwi. farba zejdzie bardzo latwo.