Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdekurde

Do MEZCZYZN ! Co z seksem,gdy kobieta ma okres?

Polecane posty

Gość kurdekurde

Jak Wy to odbieracie?Jako obrzydzenie? Nic nie poradze,ze wtedy najbardziej mi sie chce i moglabym sie bzyac 24h na dobe

Gość malaaaaaa
Dobry marynarz to i po morzu czerwonym przepłynie :D:D:D:D

Gość kurdekurde
haha :D ale co potem zrobic z narządem? a jak si cos wybrudzi... nie chce zeby cala ta otoczka zepsula nam seks.. dodam,ze nie jestesmy malzenstwem ani para z dlugim starzem wiec nie wiem jak on zareaguje na to,ze chce mi sie seksu podczas okresu..

Gość malaaaaaa
kurdekurde ja sie kocham z moim chlopakiem jak mam okres :P i jest o wiele lepiej bo jest mokro i doznania mam o wieeeeele lepsze... tylko nie mozesz byc na gorze bo wtedy krew moze kapac... my kochamy sie tylko w pozycji standardowej jak mam okres i mowie Ci jest suuuper... fakt ze sie troche jego sprzet brudzi ale to widac dopiero po wyjeciu :) a wtedy juz jest po wszystkim :)

Gość kurdekurde
i on sie tego nie brzydzi?

Gość kurdekurde
i on sie tego nie brzydzi? ze ma krew na penisie..o to mi chodzi .. bo bedzie mi glupio jak sie spytam co on na to,a on powie,ze nie bo nie ma zamiaru byc we krwi..

Gość malaaaaaa
nie brzydzi sie... przeciez zaraz to myje i juz :) ma rezygnowac z takiej przyjemnosci tylko dlatego ze przez 2 minuty po wyjeciu zanim umyje ma brudny sprzet :)

Gość kurdekurde
dziekuje Ci :)

Gość malaaaaaa
nie ma za co :)

Gość sebastianoo
nie wiem jak bedzie z nim ale mi np to wogole nie przeszkadza a wrecz przeciwnie troche mnie to kreci bo zadko ktora laska sie godzi na seks w okres i to wlasnie mnie kreci ze sie laska na to zgadza podobnie jest z analny seksem, nie wszystkie daja sie bzykac w druga dziurke i to jest wlasnie ekstra fascynujace, takie niby zakazane:)

Gość kurdekurde
wiem,wiem poprostu mnie to obrzydza i nie wiem co mysli na ten temat moj luby moze wydaje mu sie,ze krew bedziepryskala po scianach itd sam ngdy nie zaproponowal jak wiedzial ze mam okres dlatego pomyslalam ze nie chce,nie lubi i nigdy na ten temat nie rozmawialam a wtedy przeciez (nie wiem jak wy) ale ja bym mogla non stop...

Gość sebastianoo
nie proponowal bo moze mysli ze ty nie chcesz ja tak mialem z laska ja myslalem ze ona nie chce a ona myslala ze ja nie chce i tak zesmy z pol roku sie wstrzymywali

Gość malaaaaaa
kurdekurde wiesz faceci to jest inny gatunek i oni sami nigdy się nie domysla żeby cos zaproponowac wiec twoj facet tez napewno sie boi albo nie wie jak zareagujesz

Gość najlepiej hop pod prysznic
i tam się zabrac do rzeczy, czysto i przyjemnie ja tak mojego namówiłam, już sienie schizował tą krwią

Gość kurdekurde
dzieki Wam przez Was nabralam pewnosci ze moze on chciec i chce mi sie seksu 10razy bardziej niz pol h przed :P