Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotany na maxa

CO BYSCIE ZROBILI NA MOIM MIEJSCU??????????????

Polecane posty

Gość zdruzgotany na maxa

kocham dziewczyne ktora miala zostac moja zona..ona niby mnie tez...zawsze byla histeryczka... po ciezkiej klotni mowilem ze chyba ja rzuce... chcialem sie uspokoic...ona powiedziala mojej kuzynce wtedy ze uprawiala ze mna pierwszy sex i teraz jesli ja ja zostawie to co ona zrobi...ze ona specjalnie dla mnie sie poswiecala a wcale nie chciala seksu ale dla mnie to robila... a kuzynka powiedziala to mojej matce i wyszlem na kogos kto zmusza do seksu :-o ona przeprosila i mowila, ze niby tak nie powiedziala tylko inaczej... wkoncu jakos jej wybaczylem ale wiadomo ze inaczej sie czulam..chcialem zeby sie ulozylo ale powiedzialem ze nie wiem jaka bedzie nasza przyszlosc...wiec znowu histeria..... :-o wtedy powiedzialem ze to koniec...ze nic nie czuje..ze mam dosc... potem zmyslila ze jest w ciazy... :-o chodziaz nie jest... wtedy to juz kompletnie mnie rozbilo...prosila zebym jej powiedzial ze jej nie kocham ale powiedzialem ze nie powiem.... no to powiedziala KOCHASZ MNIE ?! tak czy nie... :-o spytala mi sie to 5 razy pod rzad..wiec powiedzialem NIEEEEEEEE i teraz ona wymysla sobie, ze nigdy jej nie kochalem skoro tak powiedzialem... a co po takim czyms mozna mowic ze sie kocha?! pewnie kocham ja ale jest mi za bardzo przykro... :( a jej kolezanki mnie obgaduja twierdzac ze to tylko moja wina i ze w ten sposob sprawdzila mnie i ze nigdy jej nie kochalem..i teraz nagonka na mnie ze odebralem dziewictwo i ucieklem...

Gość daj sobie z nia spokoj nnnnfcx

Gość zdruzgotany na maxa
21 !!!

Gość gepoana
eh tak to jest jak sie wiaze z nieodpowiednimi dziewczynami. wiesz co, olej to, wytlumacz jej wszystko, mozesz powiedziec ze kochasz ja ale juz nie masz sily, masz dosc jej histerii i nie chccesz juz z kims takim byc, ze straciles do niej cale zaufanie ktore ciezko odbudowac i nie widzisz juz sensu zeby dalej razem byc. po co sobie komplikowac jescze bardziej zycie? moj kolega tez byl z taka laska, 3 lata sie meczyl alew koncu postawil sprawe na ostrzu noza. teraz ma fajna, normalna dziewczyne, a to co wtedy z nim zrobila tamta i ile sie musial nameczyc to jego. nie znam oczywiscie calej Twojej sytuacji, ale mysle, ze chyba nie warto...

Gość gepoana
laska jest poprostu strasznie niedojrzala

Gość PamPam
dokładnie..... po ile wy macie lat???? :O żałosny jesteś..i ty i ona...:P

Gość zdruzgotany na maxa
jak jej powiem, ze ja kocham nie da mi spokoju. znam ja.

Gość fhfdg
ale jestes glupi. po co z nią spales skoro nie myslales o niej powaznie? teraz masz za swoje :D

Gość fhfdg
bądź z nią, skoro z nią byles tyle czasu i uprawiales sex to chyba ją kochasz? jesli nie to szkoda mi tej dziewczyny, trafila na dupka

Gość kaaaaaskaaaa
Załóż bloga i wyznaj jej to publicznie, napisz, ze ją kochasz ale nie zniesiesz już jej ataków histerii;p czemu inni mają cię obgadywać, niech znają prawdę

Gość zdruzgotany na maxa
jak to nie myslalem powaznie?! chcialem za nia wyjsc... probowalem nawet po tym wszystkim, ale ona ciagle rozpamietuje... co mam zrobic? zabic sie?

Gość gepoana
zakoncz to i juz. jezu to ze sie sexiliscie, z milosci nie oznacza przeciez ze musisz byc z nia do konca zycia. laska jest tepa, niedojrzala i skorotego nie potrafi zrozumiec (przy swoim zachowaniu) to juz jej problem. a ludzie i tak i tak beda gadac, zawsze gadaja.

Gość gepoana
bardziej Cie obchodzi Twoje szczescie czy to co ludzie gadaja? bo jesli to pierwsze to zakoncz ten chory zwiazek i ciesz sie zyciem, a jelsi to drugie to mecz sie z nia, nawet do konca zycie :O

Gość fhfdg
a nie mozesz z nia normalnie pogadac?

Gość trafiles na psycholke
:O Uciekaj gdzie pieprz rosnie :D

Gość fhfdg
powiedz jej, zeby sie zmienila. ty tez sie zmien, stancie sie lepszymi ludźmi a bedzie super i zwiazek przetrwa. szkoda to niszczyc jesli sie kochacie. mysle, ze jestes madrym chlopakiem, wiec poradzisz sobie, walcz o ten zwiazek i pogadaj z nią.

Gość O matko i córkooo

Gość ODBIŁO WAM
?? o co on ma walczyc? o związek z kłamczuchą i psycholką? jezu nie jest wam żal faceta????? uciekaj od niej odetnij sie jak najszybciej, bo ona jest jak mafia - ona i jej rodzinka zyc ci nie da

Gość sokkkkkkkk
sory ale chyba jej nei zgwalciles, wiec gdzie tu zmuszanie do sexu, panna nie ma 14 lat, zeby nie wiedziaal co to sex, pogadaj z nia jak ci zalezy, daj jej druga szanse, jak ja kochasz, ale wiazac sie z kims kto wymysla i rozpowiada wszystkim o waszym zyciu sexualnym to przegiecie