Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszzka29

ja chcę normalnego związku!!!!

Polecane posty

Gość agnieszzka29

Marzę o normalnym facecie, który lubi samochody, potrafi wkręcić żarówkę, ma swoje hobby, lubi grilla, jest czuły i odnosi się do kobiety z szacunkiem. Mam 29 lat i faceci których spotykałam w swoim życiu to jakiś horror. Pierwszy był uzależniony od mamusi, na koniec sobie podciął zyły (oczywiscie żyje). Drugi złamał prawo i teraz siedzi. Trzeci okazał się być alkoholikiem, ale znosiłam to dopóki mnie nie pobił. Czwarty był biseksualny i puścił się z facetem. Piąty od rana do wieczora siedział przy kompie, rzucił pracę, a gdy przepaliła się żarówka, po prostu żył po ciemku, przy jakiejś małej lampce. Żeby uprzedzić teksty że sama takich przyciągam, zaznaczam że jestem normalną kobietą, podobno ładną, po studiach, z dobrego domu gdzie nie ma kłótni, rodzice są razem (więc nie mam syndromu dziecka rozwiedzionych rodziców), nie są alkoholikami, nie mamy wielkich problemów finansowych. Już dawno przestałam marzyć o księciu, o czymś super. Teraz marzę o kurewsko zwyczajnym, nudnym, normalnym życiu. Gdy czytam wpisy kobiet o ich normalnych związkach, zżera mnie zazdrość. Ja spotykałam same osobliwości. Poznawałam ich też w normalny sposób - jeden na studiach, drugi w necie, reszta przez znajomych. Mam już dość. PRzestaję wierzyć że istnieje gdzieś zdrowy na umyśle mężczyzna.

Gość rozwalił mnie Twój post
:D mam na ten temat podobne zdanie, jak Ty :(

Gość tez agnieszka tylko 25
mam to samo! doszlam juz do wniosku ze nie ma sensu, mam gdzies facetow i postawilam na kariere zawodowa.

Gość oferma
no i okazało się to co się zawsze okazuje. że w tym samym koszyku przebierało więcej osób. jak się nie chciało brać czegoś wcześniej to teraz się okazuje że zostały same resztki.

no to ja już sam nie wiem. Jestem normalny, ani ładny ani brzydki, czytam książki, chodzę na imprezy, do teatru, jeżdżę motocyklem, lubię pływać, skończyłem studia i nieźle zarabiam. Umiem wkręcić żarówkę, zmienić olej w samochodzie i wyremontować pokój. Do mamusi mnie nie przywiązano, z kwiatka na kwiatek nie skaczę i co ? guzik nic, posucha na rynku, bieda we wsi czy jak kto woli. Znaleźć fajną normalną kobietę która nie strzela focha o byle co to nie jest wcale łatwo. Ba nawet ja mnie do wojska wzięli to też jakoś powodzenie nie wzrosło u normalnych kobiet. taki lajf, faceci szukają normalnych kobiet a kobiety normalnych facetów i co ciekawe nie znajdują. Jak to śpiewał czesio N. \"dziwny jest ten świat\"

Gość ss..
rowniez 29 lat i rozne doswiadczenia z facetami z jednego jestem dumna ze za kazdym razem sumienie powtarzalo mi ze to nie ten i zadnemu nie wskoczylam do lozka dlatego jestem czysta i nadal czekam na tego jedynego chcociaz tak samo trace nadzieje:(

Gość a co czytasz Maćku
?

Gość diabeł wcielony
a może interesują cie normalne związki SIARKI!!!!!!

Gość eeeeeeeeeee
serio pojąłeś:) Ja kobiet nie rozumiem chodź sama nią jestem :) gratuluje .

to ja się na leczenie do psychiatryka oddam jeśli nie ma normalnych mężczyzn to znaczy że też jestem chory !!!!!!!!!!! .........O BOŻE OD RAZU DZWONIĘ PO KARETKĘ............ dzięki za otworzenie mi oczu dziewczyny 🖐️

Gość sprzedawca jeśli to ty
jesteś na fotce, to niezła z ciebie dupcia

Gość Uxn
No prosze, od postu maciek_pn zadna nie zareagowala. Wnioskek? Jednak takich typow, jak opisuje autorka lubicie i takich przyciagacie. Wiec nie narzekajta na facetow.

czy je rozumiem... hmmm tego bym tak nie nazwal bo sie nie da raczej... sa zbyt zmienne... za bardzo sie maskuja... i czesto robia cos na wlasna nie kozysc... ale wiem z jakim typem kobiety bedzie nastapi u mnie reakcja przyciagania.. a z jakim odpychania... i dlaczego :)

Gość idziemy...
"sprzedawca jeśli to ty jesteś na fotce, to niezła z ciebie dupcia" sory, ale co w nim takiego fajnego, ze piszesz dupcia? Przecietny facet przeciez.

Gość sprzedawca jeśli to ty
dla jednych przeciętny dla drugich dupcia.rzecz gustu.

Gość idziemy...
moze i tak :D

Gość sdfasd
o kurcze, Sprzedawca, też mieszkam w Koronowie

Gość agnieszzka29
Chyba niewiele osób mnie zrozumiało. Ktoś napisał o kobiecych fochach. Brz urazy, ale nawet nie porównuj tego do alkoholików którzy tłuką kobiety, facetów którzy lubią stukać innych facetów, maminsynków, bezrobotnych albo potencjalnych samobójców. Nie piszcie o rozumieniu kobiet, kobiety są kurewsko proste. Chcą miłości. I tyle. Osobiście nie znam żadnej tak pokurwionej baby jak faceci których znałam. Więc macie rację, najgorszym występkiem kobiet są po prostu ich fochy. Kobieta nie leje faceta. Kobieta nie chleje na umór każdego dnia że już tylko rzyga. Kobieta nie wymyka się z domu żeby polizać inną cipkę. Nie znam totalnie żadnej takiej. Przepraszam za słownictwo.

Gość to dziwne bo ja znam
bardzo wiele :(

Gość agnieszzka29
Nie, nie. W necie każdy powie "trafiałaś na niewłaściwych". Tylko że ja w życiu poznałam kilkudziesięciu facetów (nie chodzi o związki czy seks, po prostu poznałam) i mało który był normalny. A jak już był normalny, to chajtnięty. Nie uważam że mam pecha. Uważam po prostu że to jest przeciętna statystyczna, grupa wybranych mężczyzn - przypadki które opisałam. Mój kolega (facet!) jest tego samego zdania - że większość facetów jest popieprzona. Nie wiedzą czego chcą.

Gość Potrafiący wkręcić żarówkę
:-) Ja się nadaję do normalnego, ale nie nudnego życia. Dlatego uważam, że się nadaje.

Gość to dziwne bo ja znam
piąte, ja cię wyleczę :D

to już inna sprawa że normalni są zajęci:P a to dlatego że są normalni :P tylko niestety do kobiet odnosi się dokładnie to samo ciężko trafić na normalną :P