Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszzka29

ja chcę normalnego związku!!!!

Polecane posty

piąte zakładamy że ten gatunek nie istnieje w zwiazku z powyższym dziś wieczorem postanowilem zabawić się z matwym szczeniakiem:P

Gość oferma
nie gadaj, trochę jest. powiedzmy sobie jasno to nie jest tak, że spadają na nią wszystkie nieszczęścia wszechświata tylko dziewczyna sama sobie jest winna. tak długo grymasiła, tak długo przebierała aż doczekała trzydziestki. teraz chce szybko załatwić to co wolno samo by się załatwiało od lat. trzeba było tylko urealnić wymagania. a teraz kandydaci dla niej to raczej kawalerowie recyclingowani albo jakieś odpadki na które tak narzeka.

Gość przykra prawda
"normalni" faceci w więszkosci już zajeci teraz można liczyć na drugi rzut - czyli rozwodników, ale tu będzie trzeba poważny przesiew robić bo wśród nich wielu świrów bedzie trzeba było wyjśc za maż jakieś 7 lat temu, byloby ci lepiej

Gość Potrafiący wkręcić żarówkę
Kiedy ja nie jestem zajęty i nie jestem także z odzysku!

Gość to dziwne bo ja znam
to nie kwestia wieku tylko nastawienia "no sami przyznajcie że mężczyżni są gorsi". Jak tacy gorsi to po co jej, ja bym nie chciała wiązać się z istotą niższego gatunku :o , a paru palantów każdy w życiu "zaliczył"

cholera na sito trafię i sitkować mnie będą :( ale to chyba nie boli ? za mocno ? ale to jakieś zbiorowe to sitkowanie czy tak pojedynczo może ma ktoś link do strony jak to wygląda bo zaczynam się trochę obawiać

Gość to dziwne bo ja znam
oj, jak ja bym cię przesitkowała :D no dobra, wiem, złośliwa jestem :)

Gość przykra prawda
5kolo oczywiscie ze bedzie bolalo, nawet bardzo

piąte widziałeś piłe to mnie jwiecej to będzie wyglądało tak wrzucą na wielkie sita i puszczą ostrza kto przeleci przez pierwsze żywy trafi na drugie itd aż zostanie jeden:P

Gość agnieszzka29
Po pierwsze - nie, nigdy nie przebierałam jakoś. Spotykałam się i z młodymi i ze starszymi, i z bogatymi i z biednymi, i z wysokimi i z niskimi, i z przystojnymi i z brzydkimi. Każdemu własciwie dawałam szansę, a jak coś się wykluło - to na pewno nie miałam takiego zdania o mężczyznach jakie mam teraz. Teraz nawet nie to że was nienawidze, bo tego stwierdzić nie mogę. Ale nie wierzę Wam. Nie wierzę że potraficie być normalni. Tamci też byli na początku. I czasami czuję się naprawdę zrezygnowana, czasami nie mam już sił na kolejne związki, na zaczynanie wszystkiego od początku.

Gość next
agnieszko?przejdzie ci to....to taka chwilowa rezygnacja ale to minie :p

ktoś pytał, więc teraz na przykład czytam kunderę, nieznośna lekkość bytu a jeśli chodzi o porównywanie, ja nie porównuję kobiet które strzelają focha do facetów bijących kobiety, tylko piszę o tym jaki ten świat jest pokręcony

aaaa i raczej jestem normalny ;) ale normalność niestety nie jest pojęciem ścisłym i ma bardzo wiele interpretacji

Gość ciezki los kobiety
anieszko - masz dosc wszystkiego, moze za bardzo probujesz z tymi facetami ? ja z kolei jestem dosc wybredna, tzn nie zwiazalabym sie z chamem - to chyba widac dosc szybko, cpunem ... alkoholikiem swiadomie-- chociaz kto wie, raz chcialam nawracac alkoholika - bylam na maxa zauroczona ja nie szukam na sile, tylko jesli pojawia sie to "cos" - jesli nie nawet sie nie umawiam po raz kolejny, po paru probach wiem, ze szkoda energii, bo i tak nic nie wyjdzie oststnio - tzn okolo pltora roku prziciagama samych zonatych, juz 3-go poznalam miesiac temu, plakalam jak bobr po tym jak sie dowiedzialam ... moze go idealizuje ale od razu bylo to COS i takie mam przejscia, eh szkoda gadac - mozna by dlugo, ale kogo to w gruncie rzeczy obchodzi ...... kariery mi sie chcialo pare lat temu, faceci sie nie liczyli ... teraz wolalabym zalozenie roziny niz moja kariere i wyczerpanie fizyczne i psychiczne - tak skonczyla sie moja pogon za kariera-- buahaha