Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fibon

kraje beneluxu? zawody..

Polecane posty

do przedmowczyni--> wyczowam iskierke zazdrosci:) Przeztan na mnie najezdzac. Odpowiedzialam na pytanie o moje zarobki, bo ktos pytal. Nie chcialam podawac konkretnych liczb, wiec napisalam, ze zarabiam na tyle duzo, ze stac mnie na wakacje w Afryce i Azjii. Bardziej rezolutne osoby moga zrobic same kalkulacje. Nie oskarzaj mnie o klamstwa z jezykiem. Widocznie niektorzy ludzie maja wiekszy talentdo jezykow a inni mniejszy. Ja uczylam sie holenderskiego w 1.5 roku (dzien w dzien po 5h na intensywnym kursie), oprocz tego uzywam tego jezyka w pracy, w sklepie, wszedzie. Z reszta jak nie mieszkasz w holandii, nie medrkuj

To jest wlasnie typowa cecha Polakow. Zawisc!!! jesli komus sie lepiej wiedzie niz innym, to byloby chyba nietaktem, aby tej osobie nie wbic jakiejs szpili. Ale to wynika z czystej zazdrosci:) No coz...

I otoz to Snoepje i wlasnie dlatego ja juz ani slowem nie wspominam o pracym zarobkach, studiach i innych takich... p.s. Ja tez mieszkam w Holandii, skonczylam tu studia i pracuje, wiec wiem, ze masz racje, ale im tego nie przetlumaczysz :) Groetjes en maak geen zorgen...stelletje sukkels, vooral dat jochie :P

Inderdaad bilardzistka...hahahahaha...Deze mensen zijn gewoon sukkels die denken dat zij alles weten...buahahahahaha...

Ej te kotek, a co Ty myslisz, ze Ty jestes jedyny, ktoremu sie powiodlo w \'\'wielkiej Ameryce\'\'??? Niestety robaczku, jest nas wiecej:)

Gość ale wiocha i rynsztok
Ja pracuję jako grafik komputerowy w jednej z większych firm w USA ... nie chwalę się... bo chwalę się tak dziecinnie tylko ci którzy nigdy nigdzie nie byli i leczą kompleksy pisząc takie brednie na forum :p Całe szczęście że do USA wpuszczają tylko mądrych ludzi. Nie wyobrażam sobie towarzystwa takich mózgów jak powyżej :o

Gość hehehno rzeczywiscie w Ameryce
to sami geniusze i dlatego tak wspaniale stoi ten kraj i ich waluta :) Chlopczyku czasy USA minely bezpowrotnie i wszyscy, ktorych choc minimum ekonomii interesuje powiedza ci to samo. Teraz zaczynaja sie liczyc Chiny i Europa, a USA to balagan, ktory coraz bardziej schodzi na psy i przedzie coraz gorzej. Dala wam sie we znaki wojna, co mnie osobisice bardzo cieszy, bo glupszego narodu o glupszej mentalnisci jeszcze nikt na swiecie nie spotkal.