Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truususn

czemu jestem wredna dla ludzi

Polecane posty

Gość cder
zamknij sie obrończyni tych sucz

Gość dla mnie to nie jest szczerość
i powstanie istota doskonała:P tylko po co mi kolejny mikser w domu....kobieta z temperamentem to już coś:P

\"myslicie ze to przyjemne uslyszec od laski ze sie dziwnie wyglada albo ma sie malego penisa\" przynajmniej wiadomo dlaczego cder tak sie buzuje:P

a to myslisz,ze temperament wyklucza inteligencje,szczerosc,asertywnosc i empatie?? :)

Gość cder
jaka szczerość, o czym wy mowicie? taka laska jedna z drugą powie wielką kurwa prawdę takiemu biednemu chlopakowi a czy ona widzi ze ma male cycki? poza tym kobieta to kobieta, kobieta powinna byc mila i subtelna, a nie patrzec na wyglad i jeszcze komentowac. Nienawidze kobiet od kiedy spotkalem pare takich jak wy

cder - nadal uwazam,ze nie przeczytales moich postow (wszystkich - ich jest raptem kilka)

Gość dla mnie to nie jest szczerość
ja nie myślę:P teraz się realaksuję:D oczywiście ,że sie nie wyklucza....tylko jak poznać czy ktoś posiada te wszystkie cechy jelsi 1 co słyszysz to przejaw osobliwej szczerości:P....no przynajmniej mozna powiedzieć...kurcze...baba ma temperament...czyli być nieszczerym i pomyslec ta na prawdę jest wredną suczą:P

cder kuzwa ale gadasz bez sensu az sie smiac chce:D ja tez mam czasem podobnie jak autorka tylko ze nie z nowo poznanymi ludzmi ale po pewnym czasie porpstu niektorzy mnie zaczynaja irytowac i kazde ich najmniejsze zdanie mnie wkurwia i tez poptrafie byc nie mila...... ja poprostu ie potrafie ukrywac jessli kogos nie lubie.....

Gość oferma
czy wytykanie ludziom ich wad to jest szczerość? raczej arogancja chyba. nie dziwię się że ludzie cię nie lubią, też pewnie bym cię nie lubił. a może uważasz że ktoś powinien się cieszyć z tego że mu powiedziałaś że zachowuje się jak pedał?

miałam nie wchodzić ale jedno muszę :P a raczej dwa :P Cder Ty to normalnie jakiś mega walnięty jesteś w dekiel :O :O :P :P i po drugie dla tych co mi staropanieństwo wyrokują : ZAJRZYJCIE DO MOJEJ STOPKI :P :P :P 6 lat, 1 miesiąc i 12 dni z jednym i tym samym facetem - ślub w 2009 roku :P :P takżeeeeeeee tegoooooooooo wy chyba sfrustrowane , 25 letnie dziewice jesteście :D :D :D :D :D :D :D

mozna byc szczerym ale trzeba to robic w sposob inteligentny a nie prostacki.

Gość Bardzo ciekawe...
Czy jesteś zodiakalną panną??

Gość klivia
panną albo skorpionem?

Gość klivia
autorko odpowiedziałaś sobie sama. znasz siebie. "Może boję się być zraniona, boję się ludzi, i dlatego jako pierwsza gram tę wredną? Może mam pomieszanie kompleksu wyższości z kompeksem niższości?" czy ktoś Cię kiedyś zranił? atakujesz pierwsza by nikt Cię nie wykorzystał. i dobrze. berenka: "co do gadki o ex - slowo zalosne - zastapilabym innym, ale to dlatego,ze miano zalosne jakos mi tu nie pasuje i rozwinelabym temat, aby sie wygadal,bo chyba o tgo mu chodzilo," a niby dlaczego koleś ma się wygadać nieznajomej dziewczynie? znamy te trik. pokazała mu że nie da się uwieść na te żałosne gadki to jego sprawa i co ją to obchodzi? to 100% kobieta, a nie pocieszycielka dupkow. znałam takich, to co opowiadali o swoich ex to było naprawdę żałosne. zwalali winę na kobiety! a sami byli winni. po co ona ma słuchać takich ponuraków? atakuje pierwsza by nikt jej nie wykorzystał. to jest KOBIETA a nie psycholog, koleżanka, przyjaciółka, pocieszycielka dupków czy kochanka! cder "leje na was szmaty, znam takie k**wiszcza jak wy, myslicie ze to przyjemne uslyszec od laski ze sie dziwnie wyglada albo ma sie malego penisa? panny dulskie, j**ane suki! nienawidze was! nienawidze kobiet! " cder, jesli masz małego penisa i nie jesteś przystojny to powinieneś szukać kobiety równie mało urodziwej jak Ty, a Ty chodzisz do ładnych kurew. tacy jak Ty chcieli by taką autorkę topiku przelecieć za darmo wciskając jej kity jaka to żona jest okropna. = zabawić się panienką. a ta 100 % kobieta nie daje wam takiej satysfakcji. doprawdy ZAŁOSNE. "kobieta powinna byc mila i subtelna, a nie patrzec na wyglad i jeszcze komentowac" czy Ty chodząc na kurwy nie patrzysz kolego na wygląd??? sorry ale faceci też nie lubią brzydkich dziewczyn, pociągają ich tylko ładne więc Ty koleś jesteś hipokrtytą. autorka tematu sama jest ładna więc potrzeba jej mądrego inteligentnego faceta z duzym kutasem !!!

Gość dosadnie powiedziane

bo sądzę cder że chodzisz do takich panienek za kase, bo raczej żadna z dyskoteki za darmo nie da się uwieść brzydalowi z małym penisem bo nic z tego nie będzie miała ani przyjemności ani zysku

wobec wszelkich ulomnosci pozostaje jeszcze jeden sposob: uwiesc na litosc:)

na litość sie nie podrywa, na litość to może żebrak ludzi brać przed kościołem

wiesz z autopsii? a duzo to mozna wyciagnac za zebraczogodzine?

myślałam że wiesz z autopsji jak brać na litość więc sam powinieneś wiedzieć

klivia - :D odnoszac sie do twej wypowiedzi -(odnosnie cytatu ze mnie) po pierwsze - nie pisalam co niby autorka mialaby powiedziec, tylko co ja bym powiedziala po drugie - podrywanie pt\"tesknie za swoja ex\" ?? daj spokoj - chcial sie wygadac,bo widocznie teskni, jakbym nie miala nic innego do roboty, to co mi szkodzi wysluchac, a jakby zaczal robic aluzje,to by sie go szybko sprowadzilo na ziemie, zero stresu :) 🖐️

Gość truususn
Nie wiem czy chciał się wygadać czy uwieść. Rozmawialiśmy i powiedział że parę miesięcy temu rozstał się z dziewczyną, ale nic do niej nie czuje. Ja powiedziałam że też się niedawno z kimś rozstałam i też już mi przeszło. Gadamy dalej... i nagle on mówi że jednak za nią tęskni. Powiedziałam że jest żałosny. Bo! Po pierwsze - mam uczulenie na facetów którzy wciąż kwilą do swojej ex mimo że nie widzieli się z nią miesiącami czy latami. Dla mnie to niezrozumiałe. Co z oczu to z serca. Po drugie - poczułąm się trochę oszukana, bo jeszcze przed chwilą powiedział że nic do niej nie czuje. Po trzecie - w jednej sekundzie przestał mnie interesować jako potencjalny kandydat na faceta, nie będę dla nikogo plasterkiem na rany, nie interesuje mnie nikt kogo serce jest zajęte przez inną kobietę. Po czwarte - gdybym ja kogoś wciąż kochała to nie chodziłabym na podryw. Skoro wciąż za nią płacze i tęskni to niech poczeka aż mu przejdzie i dopiero wtedy niech uderza do nowych panien (lub niech do niej wróci).

Gość truususn
o, przed chwilą kolejna sytuacja podczas której nie byłam miła :O Zagadał ktoś na gg, gadamy doslownie minutę, a on napisał że szuka żony. Odisałam "jesteś taki beznadziejny że w realu nie potrafisz?". (zamilkł)

Gość BBBBBBBBBBBBB
Autorko, ja nie mówię, że nie masz racji...ale lepiej panowac nad sobą i ugryżć sie w język...Po co im mówisz, jacy są? Przemilcz, wyciąg wnioski i więcej sie z takimi nie umawiaj, nie rozmawiaj, olej. Po co ich uświadamiać? Czy oni proszą Cię: bądż szczera, powiedz mi co o mnie myślisz? Póki Ci nie zadają tego pytania nie komentuj... Musisz popracować nad panowaniem nad sobą, bo jesteś zbyt pobudliwa, emocjonalna...troche jak małe dziecko a nie dorosła zrównoważona kobieta.

Gość oferma
truususn, a ty masz męża?

Gość truususn
albo gadałam z kimś przedwczoraj, robił straszne błedy, zapytałam czemu tak pisze, on że ma dysleksję. Ja "tak, w sieci 80% osób twierdzi że ma dysleksję, przykro mi ale nie jestem jedną z kobiet które w nią wierzą". Coś tam jeszcze stękał że nie błędy sa ważne tylko serce, ale byłam już niemiła. Boże, jaka ja jestem wredna. :D A pisząc z kimś w necie to już w ogole nie mam litości.