Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ciekawa

jak księża radzą sobie ze wzwodem?

Polecane posty

Gość taka jedna ciekawa

bo nie wiem

jak jest w miejscu publicznym, to podobnie jak inny facet, chyba raptem nie dostanie wzwodu ;) a jak jest w samotnosci, to pewnie sobie sam dogodzi pod reklame jakis meskich perfum albo majtek ;)

chyba, ze chodzi ci o cos innego, a mianowicie: jak ksiadz radzi sobie ze wzwodem w sytuacji intymnej. tu na pewno bywa roznie, z wlasnego doswiadczenia wiem tyle, ze jeden sobie zbyt dobrze nie poradzil ... po kilku siarczystych calusach poczulam na brzuchem cos mokrego ... i po wzwodzie :(

Gość No prosze ...
... jakas szczesciara, co sie calowala z ksiedzem. A mnie tylko pomarzyc :(

Gość jkler
wzwody rzadko sie zdarzaja w miejscach publicznych.NAjczesciej jak sie lezy mają miejsce bo wtedy czlonek nie musi pokonywac grawitacji i moze spokojnie stac opartym na brzuchu .Trudniej dostac wzwodu stojac , bo nawet jesli sie go dostanie to grawitacja sciagnie go w dól.

Gość jkler
90 % czasu wzwody maja miejsce podczas pozycji lezacej . JAko ktos dostanie wzwodu w miejscu publicznym raz na rok to bedzie dobrze . SAdze ze czesciej niz kilka razy w roku to sie nie zdarza.

Gość laourencja
jkler co ty bredzisz, jaka grawitacja? chyba nie widziałaś ( albo nie miałeś) prawdziwego wzwodu!

Gość jkler
lkrencja , a ty jestes facet ze sie wypowiadasz ? KObiety nie moga na ten temat sie wypowiadac , bo nie wiedza kiedy nastepuje itd . NIe maja go . Wiec o wzwodzie nie maja pojecia .

Gość jkler
wzwod nie musi oznaczac podniecenia . MOzna go dostac nie myslac o seksie wystarczy sie rozluznic mocno.

Gość jkler
ale jaja ja teraz pisze o wzwodach nie zwiazanych z kobietami .

Gość ksiąc probostrz
każdy ksiąc wiąże sobie do członka złoty krucyfiks który uniemozliwia wzwód🖐️

Gość jkler
rozumiem , a u mnie nie minelły . CZasem sam dziwie sie za mam erekcje mimo ze nie ma przede mna ani kobiety ani nie mysle o seksie. Natomiast jest to zwiazane z rozluznieniem . Podobno organizm sam wytwarza wzwod bo organ nieuzywany zanika.

Gość jkler
a mi całą noc potrafi stać , a w ciagu dnia to przez 5 minut gora albo wcale . ja mam wzwod tylko w nocy , a w ciagu dnia to 5 minut albo wcale . OCzywiscie gdy nie ma w poblizu kobiety.

Gość nooo aaa jakk
i jak masz taki wzwód w nocy to Ci się chce ? znaczy, jesteś podniecony jak się budzisz ? czy to tak tylko sobie stoi ? :)

Gość papa545
a jak zakonnica radzi sobie ze chcicą?

Gość gość
Im starszy, tym i potrzeby mniejsze i problemy ze wzwodem coraz bardziej naturalne

Gość gość
moim zdniem jesli nie bzyka ani sie nie onanizuje to nie ma wzwodu.

Gość gość
A jak radzi sobie normalny człowiek, dostajesz wzwodu na mieście to szybko ściągasz spodnie i sobie walisz aż wyleci nadmiar spermy? no nie po prostu to ignorujesz a wzwód po chwili sam zanika.

Gość gość
A dlaczego ksieza zatrudniaja kobiety jako kucharki???

Gość gość
Bo kucharz jest zbyt dobry zeby na plebanie przyjsc. Dwa, k9bieta mozna pomiatac. A trzy, zarcia nagotuje i nakarmi. A cztery...to wiadomo