Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUST-ME81

MOJ CHLOPAK JEST PRAWICZKIEM

Polecane posty

Gość cder
ostatecznie zawsze chodzi o dobro dziecka , bo ono jest najwazniejsze. Upicie sie i zrobienie tego z pierwsza lepsza laska z dyskoteki to bezmyslnosc . Wlasnie z takich dyskotekowych akcji powstają samotne matki .

Gość kobieta co szybko sciaga majtk
otoz mam taka mentalosc, ze jak ktos jest porzadny to zasluguje na porzadna kobiete, sam swiety nie jestem, dziewicy juz nie szukam, w sumie to jestem babiarzem i kurwiarzem, co sobie nigdy nie zalowal latwych kobiet... ale porzadni faceci zasluguja na porzadne kobiety. sam nie szukam dziewicy orleanskiej, bo nawet nie mam do tego moralnego prawa, ale sa faceci co poki co jeszcze takie prawo maja

Gość just-me81
qrwa ludzie nie jestem szmata ani sie nie puszczalam to ze chce sie dowiedziec czy warto byc z prawiczkiem nie oznacza odrazu ze jestem puszczalska itd zakochalam sie raz w zyciu z dwoma facetami przezylam cos na rodzaj romansu ale chce wiedziec czy taki facet przez to ze nie jest doswiadczony moze byc partnerem dla normalnej doswiadczonej laski a wy ze mnie kretynke robicie!!!boje sie ze nie bedzie umial zrozumiec moich potrzeb ok niewazne

Gość a jak to sprawdzic

Gość dlaczego zakładasz z góry
facet jebanie ma zakodowane w genach, rucha się odruchowo co to za sztuka włożyć kutasa w cipe daj mu szanse chociaż z takim pierdolonym nastawieniem możesz się tylko ździwić.

Gość dlaczego zakładasz z góry
nie traktuj seksu jak jakąś pieprzoną ceremonię skoro koleś jeszcze nie walił będzie spięty i każda twoja niepożądana reakcja będzie go stresować ale jeśli gość będzie wyluzowany atmosfera sprzyjająca (pośpiech nie wskazany chyba że jest npalony w chuj to cie zerżnie jak nikt)

Gość zostaw go w spokoju
ten chłopak nie dla Ciebie.

Gość just me 29
i mnie się wydaje że on nie jest dla ciebie - szukał najprawdopodobniej miłości swojego życia żeby z nią przeżyć coś pięknego (zapewne jest romantykiem) a ty wyjeżdżasz z tym czy się sprawdzi. jak go kochasz to ważne będzie że to on TO ROBI a nie jak to robi... ehh czy tak ciężko nie być egoistą...?

Autorko, jeśli lubisz sportowy seks i oczekujesz \"dobrej jakości usług\", to wiąż się z facetem o podobnym podejściu do sprawy. Jest ich od cholery wszędzie. Skoro chłopak jest prawiczkiem w wieku 25 lat, to znaczy, że ma sprawy trochę inne podejście, bo zaliczyć byle co /przepraszam za zwrot/ może praktycznie każdy w odpowiednim miejscu i czasie. Mój mąż jest typem podobnym do cder. Kiedy się poznaliśmy jamiałam doświadczenie, byłam po pierwszym nieudanym małżeństwie, a on był prawiczkiem, znacznie starszym od Twojego chłopaka. A przyznał mi się do tego po PÓŁ ROKU regularnego, super udanego współżycia - dla mojego faceta stosunek, w czasie którego nie mam przynajmniej dwóch orgazmów jest \"nieudanym razem\" :D Takie ma standardy i nie mogę go przekonać, że jest inaczej. A byłam jego pierwszą partnerką. Tyle, że ja nie oczekiwałam od niego nic, prócz miłości, a reszta wynika z troski o to, by sprawić partnerowi jak najwięcej przyjemności.

żeby nie było nieporozumień - w przypadku cder chodziło mi o poglądy, nie o doświadczenie... :classic_cool: :D

Gość refi
Jestes zalosna...w lozku licza sie uczucia jesli go kochasz technika zejdzie od razu na drugi tor...wyglada na to ze go nie kochasz bo bys nie przejmowala sie takimi rzeczami a jak sie kogos nie kocha to nie widze sensu pojscia do lozka...tak oto twoj problem rozwiazal sie sam...

Gość ibizeczka
hej. ja mam podobnie i nie chce byc nauczycielka! a on za chuja nie chce zapytac o to kolegów ..........

facet prawiczek w wieku 25 lat to rzeczywiście masz powody do obaw.Coś z nim jest nie tak i ty powinnas to sprawdzić a nie pytać się nas .Musisz wyczuć co było powodem że unikał kobiet.Popęd seksualny u faceta w wieku około 18 lat jest tak silny,że trudno pozostć tylko przy masturbacji.

Gość jakis tam facet na straży
:o tylko skąd tyle wiesz o chłopakach? mówisz jakbyś sam kiedyś był ...

Just to akurat bardzo dobrze o Tobie swiadczy ze zastanawiasz sie jako normalna kobieta czy chcesz miec nieudacznika zyciowego , najwyzej bedziesz miala kochanka na boku ;) E.

Gość ale macie nawalone
mam 25 i jest prawiczkiem:D ja o tym nie myslę za bardzo , ale jak widze takie wpisy to czasem się zastanawiam czy wszyscy stracili dziewictwo w kołysce i nagle się stali ekspertami.... w dodatku tak łatwo wam przychodzi ocenianie innych. Jakbym się dowiedział ,że autorka ma takie obawy i np jest moją dziewczyną to hmmm zastanowiłbym sie z kim ja tak na prawdę staram sie związać. Przeciez to dochodzi do obustronnego "poświęcenia".....jemu nie przeszkadza i nie ma jakiegoś fioła na temat czystości, a ty z łaski swojej mosz możliwośc i okazję tak go wyuczyć, że lepszego sobie nie znajdziesz....zakładając że chłop jest kumaty...to tylko autorka na tym zyskuje, jak ktoś się nie pierdolił jak królik ...uuuuhhhh...no faktycznie mamy zryte berety i nie potrafimy odróżnić dupy o cipki:O najlepiej od razu zapakujemy fiuta w oczodół....bo przeciez wieloletnie nie spuszczanie spowodowało u nas zanik pewnych procesów myślowych.......kurwa mać:D sami sobie robicie uprzedzenia, pwoielacie stereotypy i chyba gadacie dla samego gadania.... a co do dzieci to wymyślono coś takiego jak antykocepcja...nie jestem za tym ,że babka się truła tylko dla mojej uciechy..ale hmmm trudno by było żeby związek zaczynało od razu pojawienie się niechcianego potomka. pozdrawiam

Nawalone , przyjmij moje najszczersze kondolencje ;) uwielbiam takich zyciowych nieudacznikow jak Ty bardzo dobrze sie wam odbija dziewczyny ;) E.

Gość ibizeczka
jak o co zapytac: jak to sie robi i wogole jak sie zaczyna gre :) ale on za huja nie widzi tematu i potrzeby. a dobrze nie zlapie go za jaja i juz ma orgazm:D

Gość mialam sporo facetow
prawiczek w takim wieku ??? Mozliwe powody: Ma zaburzenia sfery seksualnej Ma penisa 7cm we wzwodzie Ma pewne zboczenia Jest ukrytym gejem Decyzja nalezy do ciebie :)

Gość NIE MA W TYM NIC DZIWNEGO
W jakimś stopniu na pewno ma kompleksy - Dotyczą one sfery seksualnej bądź SAMOAKCEPTACJI. A co wy dziewczyny tak się dziwicie :o? same też nie raz tu wypisujecie, że wstydzicie sie rozebrać przed facetem bo to... a bo znowu tamto ... najczęściej są to bezpodstawne wkręty ale odwagi z całą pewnością nie dodają... i w taki sposób masz 25 lat i nic:o ale z kolei jak w tym wieku ktoś nie pozbędzie się kompleksów to albo jest skończony albo ktoś mu w tym pomoże ...

Wy tez robicie problem z niczego... jak jest skonczonym nieudacznikiem i nie potrafi isc na balety i poderwac laski , to niech sobie idzie na dziwke i powie ze ma go nauczyc , tez mi problem... E.

Gość robertowawa
JUST-ME81 jestes pusta jak przestrzeń międzyplanetarna.... ten chłopak zasługuje na porządną wartościową dziewice która bedzie go kochała, a seks dla niej nie jest najważniejszy, i może będzie chciała z tym poczekać do nocy poślubnej; a nie panienke \"z odzysku\" myślącą tylko czy w łóżku sie sprawdzi. sam jestem prawiczkiem, i na ciebie bym nawet nie spojrzal, po tym co piszesz... ty napewno go kiedys zdradzisz,skrzywdzisz,odejdziesz. nie zaslugujesz na niego.

Gość stuk puk
Miałam kiedyś faceta prawiczka, mial wtedy 24 lata i byl normalny, nie mial 7 cm, tylko duzo wiecej, nie mial zapedow gejowskich, za to byl czuly, opiekunczy i naprawde umial sie mna zajac :) komus sie tu chyba po*dolilo w glowie od seksu, ze uwaza wszystkich, nie ruchajacych tego co popadnie za dziwadla. I ty sie kobieto ciesz, ze on ci nie wytyka twojej przeszlosci tak jak ty go obsmarowalas w tych postach... zal mi ciebie sorky ze tak bez polskich znakow, ale sie spiesze troszku. pozdrawiam

Gość JUST-ME81
Dobrze przyznam sie wam; tak naprawde to jestem zwykla portowa dziwka :-( i boje sie ze on mnie rzuci jak sie dowie dlatego probuje na sile szukac jakiego wytlumaczenia

Gość ja tez _
mialam prawiczka , mial wtedy 20 lat...teraz jest moim mezem.I jestesmy 17 lat po slubie. Nie zdradzamy sie ,i jest OK.

nie jestem i nie byłem super menem, ale w wieku 19 lat miałem już za sobą, kontakty seksualne z dziewczynami, coś z tym chłopakiem jest nie tegeś, pewno pokolenie JP2, może być niewypał

Gość czuje ze z toba jest nieteges

Gość TAKA SOBIE DZIeWCZYNAAA
jak dobrze że są jeszcze faceci któży tego nie robili. Myslisz ze ciebie ktokolwiek zechce taka dzi**kę od innych podobnych do ciebie kobiet różnisz sietylko tym że bierzesz za to kasę ale i zrobisz to zbyle kim wiesz co zakoncz ten proceder lepiej się poczujesz znajdz se jakąs porzadno pracei najlepiej wyjedz zmiasta rozpocznij nowe życie i jak zwiążesz się zjakimś facetem to nie okłamuj go żal mi takich kobiet jak ty bo jak raz sie w to zaplączesz to praktycznie masz całe zycie spaprane

Gość Maykel
Mam 19 lat , i jestem prawiczkiem , tylko dlatego że nie było okazji i wogóle glupio mi zagadać , ale nie ukrywam że bzykać mi się chce strasznie , codziennie sie masturbuje bo wytrzymac nie idzie , jak by jakas chciala ze mna to zrobic to odrazu , jak sie patrze w szkole na niektore laski to mi staje i glupio mi chodzic po szkole ze stajacym penisem hehe ale niedlugo moze cos bzykne a ten gosciu to moze ma taki sam problem zgadaj z nim na bamk bedzie mu sie chcialo w koncu to facet :)