Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inter

Ma ktoś ochote na cs-a?

Polecane posty

ja w to grać nie potrafię :classic_cool: ale ...szwagra brat gra w lidze Polskiej :classic_cool: najchętniej na awp_india :D

cs to gówno:classic_cool: aa milion razy lepsze mogę w crysisa pograć po hamachi albo w kłejka

Jak chcesz dam ci ng gg mojego brata ciotecznego ma teraz 86 honoru :classic_cool:

Nie znam się na tej grze:classic_cool: dla mnie jest mało dynamiczna i sram na nią :classic_cool: on gra już ładnych kilka lat, a jego żona jest niedużo gorsza......na meila mogę i podać gg :classic_cool:...sam sprawdzisz :)

mało dynamiczna bo się gra drużynowo a nie jak w cs czy większości innynch tytuach że każdy leci na oślep no i dużo kampienia jest ;) gram już ze 4 lata :)

No to super, chętnie podam ci gg :) poza tym co do cs-a to gra jak najbardziej drużynowa, tylko byle matołki nie potrafiące grać w nią sieją lipę :classic_cool: http://pl.youtube.com/watch?v=LpQ3-BDoNn0 najlepszy klan na świecie..z Polski :classic_cool: poza tym jestem fanem innej gry..ale cs ..zaczarowal mnie od niedawna :P