Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takma

romanse na GG

Polecane posty

Czy zdarza się wam poznawać osoby przez GG i czy zdarzyło się komuś zakochać w kimś tak poznanym??

Gość pewnie-jestem bardzo kochliwa

wiem:P cós mi się pomieszalo ale tak już jest jak człek zakochany i to beznadziejnie

Gość lubię fiolet
ja tak poznałam swojego męża, zaczepiłam go na gg 5 lat temu i zakochałam się błyskawicznie, nie znając go jeszcze osobiście... rzecz jasna nie warto odwlekać spotkania w realu, bo potem można się rozczarować, gdy z czasem wyidealizujemy sobie obraz osoby z drugiej strony monitora

ja zagadałam na gg do obecnego mojego męża:) mieszkał 7km ode mnie w tym samym mieście:)

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Ja mojego Męża poznałam przez internet :) Co prawda nie przez GG, ale przez pewną stronkę :) potem przerzuciliśmy się na gg, na telefon i potem zaczęliśmy się spotykać :) Chociaż ja Go traktowałam na początku jak przyjaciela bez szans na cokolwiek więcej :)

ja mam trochę pod górkę bo już mam męża a teraz walazł mi w drogę inny poznany przypadkiem na gg - nie podrywam tam ale pomyliłam numery i zaczełam się niechcący zwierzać obcemu facetowi i tak się zaczeło - na szczęście dzieli nas 650 km:)