Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny rycerz walczący o dobro

Nie mogę znaleść wartościowej dziewczyny. Trafiają mi się zawsze niewłaściwe.

Polecane posty

Gość Czarny rycerz walczący o dobro

Chciałbym się zakochać i założyć rodzinę. Chce mieć dzieci i żonę kochającą. Maże o normalnym związku i normalnej dziewczynie. Niestety nie spotkałem jeszcze takiej i coraz bardziej wątpię że taką znajdę. Wszystkie które do tej pory spotykałem okazywały się brudne i do niczego. Żadna z nich nie była dziewicą i żadna nie nadawała się na żonę. Nie wyobrażam sobie ze moją żoną zostanie używana kobieta, nieczysta, to odrażające. Chcę szanującej się dziewczyny, takiej dla której będę pierwszy i ten jedyny. Ale widocznie za dużo wymagam, takie teraz czasy że kobiety notorycznie się puszczają. Nie szanują sie. Jest jakaś szansa że uda mi się poznać wartościową i szanującą się dziewczynę? Zaczynam w to wątpić.

Gość bo ja bym chetnie postraszyla
lol :O

Gość maż dalej
a ty jestes prawiczkiem?

Gość bardzo mi przykro ale
NIE!!!

Gość durna i naiwna
a Ty jestes prawiczkiem?!

Gość Czarny rycerz walczący o do
Nie wieżę już w to jak dziewczyna mówi że jest odpowiednia. Niby mówi że nie miała jeszcze żadnego, że jest dziewicą ale jak pójdę z nią do łóżka to okazuje się że nią nie jest że kłamała. Miałem kiedyś wartościową dziewczynę, dziewicę ale wtedy inaczej myślałem. Nie zależało mi na stałym związku. Olałem ją, teraz trochę tego żałuje.

Gość eeeeeeee
livia czy coś z tobą jest nie tak,że wsżedzie chcesz by ciebie wybrano?? aż tak brzydka jesteś???:))

Gość eeeeeeee
dziwne, bo już nie raz piszesz że jesteś taka czy taka ,chcesz by ktoś ciebie wybrał..pokręcone to trochę?? skoro nie ejsteś pasztetem czemu więc nie masz faceta?? wnioskuje ,ze szukasz skoro tak sie pchasz..:))

Gość ależ każda z nich
kiedyś była dziewicą :D tylko przegapiłeś baranie ten moment

Gość Czarny rycerz walczący o do
Livia_2 - jesteś dziewicą?

nie mam bo narazie mam ich dośc :) każdy mnie wkurza i kilka dni temu zerwałam z ostatnim :) myślisz że pisząc tutaj że jestem normalna chce żeby mnie wybrał? chyba żartujesz ja na żonę hahaha :)

do autora: zostań muzułmańskim królem ropy, będziesz miał dziewic na pęczki livia no chyba nie szukasz faceta na kafeterii:classic_cool:

Gość hehehehhhhhhhhh
pedro: o tak, a zwlaszcza takich zacerowanych dziewic

Gość fragile_
pedro skad jestes

z facetami jest taki sam problem, bardzo trudno spotkac tego odpowiedniego:( juz tyle razy sie sparzyłam, że teraz juz nie mam ochoty na żaden związek.

Gość eeeeeeee
Livia...musisz być na bank pasztetem bo gdybyś nie byla nie szuakalabyś tu nawet kumpla hahaha,więc się już nie tlumacz brzydulko:) ja ciebie za cholerę nie chcę...do pola jak już coś hmm,tylko,ze ja pola kurwa no nie mam:))