Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny rycerz walczący o dobro

Nie mogę znaleść wartościowej dziewczyny. Trafiają mi się zawsze niewłaściwe.

Polecane posty

Gość ale ten ćwok miał kiedyś
dziewicę tylko, że wtedy to mu nie zależało:O sorry:O

Gość iolka
eeee i livio skończcie tą prostacką dyskusję! jak rajcuje Was wrzucanie sobie to się wymieńcie numerami gg i proszę bardzo,kontynuujcie... to nie jest Wasze prywatne forum, jakiś koleś zapodał temat i powinny się wypowiadać osoby, które mogą coś ciekawego wnieść do dyskusji... Forum to nie miejsce na beznadziejne kłótnie, administrator powinien usuwać takie posty jak Wasze *************************************************************************************** odnośnie tematu- śmieszne jest to, że ktoś kto ma doświadczenia seksulane szuka dziewicy, sam używałeś, a teraz chciałbyś mieć czystą? to co napisałeś świadczy o Twojej niedojrzałości emocjonalnej. Zależy Ci na dziewicy, ale chętnie to sprawdzasz... przecież to jest sprzeczne!A jeśli taką znajdziesz, warto by było się zapytać dlaczego jest dziewicą, czy to świadoma decyzja, opierająca się na światopoglądzie czy poprostu nie było okazji, albo się bała? Myślisz, że jak wymyślisz sobie jakieś kryterium poszukiwań, to będziesz szczęśliwy z osobą z osobą, która to kryterium spełni? Uwierz mi, to czy dziewczyna jest dziewicą nie świadczy o jej wartości. Nie mówię tu oczywiście o taki, które dają każdemu,byle jakiemu, bo sama takich nie szanuję. Myślę o sytuacjach, kiedy ludzie są jakiś czas w związku,kochają się,szanują i decydują się na seks z miłości. Nie uważam aby dziewczyna, które była w takiej sytuacji i tamten związek się jednak rozpadł, nie była osobą godną uwagi i nie zasługiwała na szacunek... no i ostatnia rzecz-szukanie dziewczyny, przecież to nie ma sensu, miłość sama nas odnajdzie... trzeba tylko być cierpliwym i nic na siłę! ps.Dopiero po jakimś czasie związku mój chłopak dowiedział się, że jestem dziewicą, a ja że on prawiczkiem i oboje bardzo się ucieszyliśmy, to jest super sprawa, warto było czekać, aby być Jego Jedyną,aby był moim Jedynym. Taki związek sobie wymarzyliśmy i zasłużyliśmy(-_-)

Gość eeeeeeee
iolka nikt się tu nie kłóci a każdy ma chyba prawo do tego by sobie pisać to na co ma ochotę ,nie sądzisz?? jesli ci to nie pasuje zatrzymaj to dla siebie a nie czepiaj się bezsensu:P

Gość moje zdanie jest tak
jak nie jest dziewica, ale np. oddala sie jednemu z milosci, i nie poszla z nim szybko do lozka to jest ok, przejdzie. ale kobieta co miala wielu partnerow, szybko chodzila z nimi do lozka, uprawiala seks dla zabawy, bez zwiazku, miala przygody to kobieta drugiej kategorii, szmata, sciera, odpad i scierwo

Gość eeeeeeee
a i Liwko nie smuć się;-))

Gość moje zdanie jest takie
ale daje czystosc, niewinnosc, cnotliwosc, nieskalanie. dziewczyna, ktora np. dziewictwo stracila po pijaku z przypadkowym facetem to kurwa, wiec dziewictwo i sposob jego utraty jest bardzo wazny

Gość nie no kurcze sory ale
Czy w sie nie znacie w realu???? bo jak nie to ciągnie was do siebie jak magnes...

Gość eeeeeeee
no brzydulo!! jebana debilka wiadomo że nie lubie!

Gość upupupupupupupupupupupupu

Gość łołołołołółółó
no coment...

Gość nie ma juz porzadnych dziewczy
n. same szmaty bez wiankow

Gość mi się jeszcze żadna
nie trafiła.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllaaaaa
szczereeee

Gość eeeeeeee
tam wyżej to jakiś klon ,ja tego nie pisalem:P

Gość eeeeeeee
a tu i tak chicho się zrobiło

Gość eeeeeeee
Liwia gdzie jesteś?;.:P

Gość że co
jak dziewczyna nie jest dziewica to nie jest wartościowa? co to za brednie? wykasować ten topik w piździet

Gość Idealista romantyk
ale im wiecej miala partnerow tym mniej wartosciowa

Gość precz ze szmatami

Gość OOOOOOOooooo

Gość eeeeeeeee
cześc Liwko ,jesteś?;>;>

Gość jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
najpierw się kłócą, przezywają, obrażają...a teraz LIWKO?? :) jak to sie ludzie zmieniają ;)

Gość sama_20
do autora ja tez szukam kogos normarnego i uczciwego, czyli takiego jak ja ale znajac mnie to jeszcze poczekam nastepne 20 lat krore zyje:( i nie martw sie jakos przezyjesz i nie szukaj tak bardzo, zobaczysz kiedys ta jedyna:)