Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajne kosmetyki

dobre a tanie kosmetyki do makijażu

Polecane posty

Gość Fajne kosmetyki

Hej dziewczyny, proponuje żebyśmy dzieliły sie tu opiniami na temat dobrych i tanich kosmetykach do makijażu. Ja polecam szminkę Miss Sporty Sheer Shine jest rewelwcyjna a kosztuje tylko 7 zł. Czekam na Wasze propozycje.

Gość kaviiiii
cienie do powiek constans carroll (o ile dobrze napisalam) zawsze uzywalam takich potrojnych - super byly - cena hmmm około 6 zlotych?

Gość EmbrionMamuta
Podkład AA Oceanic rozświetlający. Kosztuje nieduzo ponad 10 złotych, jest idealny na zime, poniewaz bardzo gęsty. Dobrze kryje i rozświetla. Mój ulubiony:-)

Gość selena4533
Znajoma znajomej odkryła sklep internetowy www.lovenue.pl i nam poleciła, teraz głównie tutaj kupuję sobie rzeczy. Ostatnio zamawiałam stąd lakier do paznokci od Clinique (moja ulubiona marka) za 49 złotych, a wysyłkę zrobili mi gratis. Opłaca się!

Gość seert
Kiedyś nie wyobrażałam sobie robienia zakupów przez Internet, a dzisiaj nie wyobrażam sobie już życia bez zakupów online. Nie pamiętam też kiedy ostatnio robiłam zakupy na mieście, polecam sklep www.drogerix.pl .

Gość Ola

Semilac ma teraz świetne kosmetyki do makijażu (nie tylko lakiery do paznokci ;) ). Osobiście najbardziej polecam ich tusz do rzęs oraz matujący podkład w płynie - świetnie łączy się ze skórą !

Gość Qobieu

Ja używam fluidu z serii make-up academie od Bielendy i jestem mega zadowolona. Najlepszy jest ten cover kryjący, w zasadzie dość sceptycznie podchodziłam do Bielendy przy "kolorówce", ale jak się okazało zupełnie niepotrzebnie. Mają tak samo dobre kosmetyki do makijażu, jak i ogólnie do pielęgnacji skóry 

Gość gość
3 godziny temu, Zosia Maciejewska napisał:

Przymierzam się do podkładu kryjącego Semilac.. Próbowałyście? jak wrażenia?

Kasa w błoto. Nietrwały, robi nienaturalną maskę, zapycha.

Gość Milena. M
19 godzin temu, Zosia Maciejewska napisał:

Przymierzam się do podkładu kryjącego Semilac.. Próbowałyście? jak wrażenia?

Według mnie podkład Semilac to bardzo dobry produkt. Ma fajną konsystencję - raczej nie ma problemu, żeby gdzieś się wysłał bo jest raczej gesty. Nie jest mocno kryjący, nie tworzy efektu maski na twarzy, ale zakrywa to co ma zakryć. Duża zaletą podkładu jest też to, że nie wymaga matowienia pudrem. Elegancka i estetyczna buteleczka, idealnie dozuje ilość kosmetyku. Dla mnie praktycznie same plusy. Używam odcienia 020,ale uważam, że gama kolorystyczna mogłaby być trochę szerszą. Ogólnie polecam produkt.

Gość gość
6 godzin temu, Gość Milena. M napisał:

Według mnie podkład Semilac to bardzo dobry produkt. Ma fajną konsystencję - raczej nie ma problemu, żeby gdzieś się wysłał bo jest raczej gesty. Nie jest mocno kryjący, nie tworzy efektu maski na twarzy, ale zakrywa to co ma zakryć. Duża zaletą podkładu jest też to, że nie wymaga matowienia pudrem. Elegancka i estetyczna buteleczka, idealnie dozuje ilość kosmetyku. Dla mnie praktycznie same plusy. Używam odcienia 020,ale uważam, że gama kolorystyczna mogłaby być trochę szerszą. Ogólnie polecam produkt.

ILE WAM PŁACĄ ZA TAKĄ ŻAŁOSNĄ REKLAMĘ??? 😮

Gość Ladyyyy
Dnia 18.10.2019 o 22:11, Gość gość napisał:

ILE WAM PŁACĄ ZA TAKĄ ŻAŁOSNĄ REKLAMĘ??? 😮

Widzę jakiś ból d**y 😁

Gość Ladyyyy
Dnia 17.10.2019 o 23:43, Gość gość napisał:

Kasa w błoto. Nietrwały, robi nienaturalną maskę, zapycha.

Całkiem spoko produkt, efektu maski na pewno nie robi, chyba że naprawdę nałożyć się jakoś ekstremalna ilość. 

Gość Gość

Tu nikt za darmo nie pisze?

Szkoda,bo to było fajne forum.