Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evenflo

Czy ma ktos taka zabawkę? Sprawdza się?

Polecane posty

Gość fajne jest
:)

Gość lubię fiolet
no, fajne, ale czytałam niedawno - i muszę się z tym zgodzić, że w zabawce powinno być 90% dziecka i 10% zabawki... zabawki z dawnych lat spełniały ten warunek, teraz proporcje się odwróciły

moja córka ma taka zabawke, jest ona od momentu kiedy dziecko podnosi raczki do gry az do 2 lat, poniewaz sklada sie z 3 elementów. Na poczatku jest tylko luk, podktorym lezy, a potem rozbudowywuje sie ta zabawke. Jak siedzi, to sa specjalne majtki do wkładania , aby nie przewrocilo sie, a potem jest wersja dla stojącego dziecka

Gość jamam
ja mam tzn moje dziecko ma.Mam taka stara juz wrsje Graco bodajrze.Mój synek uwielbiał i kilkoro dzieci z rodziny które wczesniej w tym sidziały tez. Dzieciaczek tam skacze i to sprezynuje.Mozna podwyzszac ,obnizac.Majtki sie krecą w około własnej osi. Super sprawa jak dla mnie Jstem przeciwniczka chodzika a ten plac zabaw fajnie go zastepuje. Acha kiedy mój syn zaczał samodzielnie sie przemieszczac, bawił sie tym od zewnatrz tez. łaził dookoła tego i wybierał sobie ulubione zabawki.