Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupac amaru

Co mają z życia brzydkie kobiety?

Polecane posty

Gość tupac amaru
DZięki Piranha za słowa otuchy, ale nic nie pomoże. Zresztą trudno wychodzić gdzieś z piękną przyjaciołką...

Gość Józef W.Dż.
Dobra,olej tych co każą ci się pogodzić z losem i być miłą dla ludzi za wszelką cenę(przypomniał mi się cytat z filmu za który Angelina Jolie dostała oscara-Brzydkie dziewczyny są miłe tylko po to by łatwiej można było na nie spojżeć).W dzisiejszych czasach nie ma przeszkód których nie można było by obejŚć-chirurgia plastyczna,terapie hormonalne,jeżeli na prawde ci zależy żeby być piękną to jest to w twoim zasięgu

Gość tupac amaru
Nie mam pieniędzy ;)

Gość BBBBBBBBBBBBB
Fakt, liczy się czy dana kobieta podoba sie facetom a nie swoim koleżankom. Kobiety i mężczyzni maja inny gust;)

Gość BBBBBBBBBBBBB
Poza tym kobiety są względem siebie dużo bardziej krytyczne, zauważają wady i drobiazgi urody, które normalny facet po prostu przeoczy.. Facetom można wmówić, że sie jest piękną i w to uwierzą;)

Gość BBBBBBBBBBBBB
a wychudzone modelki bardziej podobają sie kobietom niż normalny facetom:). Liczy sie dbanie o siebie, seksapil, pewność siebie i pogoda ducha. Jak TY uwierzysz, że jesteś atrakcyjna to oni też.

Gość tupac amaru
PEwnie B, tylko w amerykańskich filmach takie śmieszne hepiendy..

Gość BAMBOLA
Tupac amaru.. a co ty wlasciwie masz takiego brzydkiego w sobie? bo widzisz, ja sie uwazam za bridget jones, i nie jest to bynajmniej zadna kokieteria z mojej strony, a ludzie mi mowia, ze jestem klasycznie piekna :-0 l w ogole czasem jak z kims ide,to czesto slysze,ze wszyscy sie na mnie gapia,nawet kobiety. Chcialam przez to powiedziec,ze na ogol postrzegamy sie znacznie gorzej. Przynajmniej ja nigdy nie wyjde z moich kompleksow...