Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura0

USG - 100 pewne?

Polecane posty

Gość laura0

Staramy sie z mężem o dzidziusia ale cos nam nie wychodzi :( 9 tygodni temu spróbowaliśmy ostatni raz przed wyjazdem męża na delegacje. Od tego ostatniego stosunku mam wyraźne objawy ciąży. Byłam w piątek u ginekologa, ktory robiąc USG stwierdził, że ciąży nie ma :( To jest możliwe, że USG nie wykryje ciąży w 9 tygodniu? W którym tygodniu ciąża została wykryta przez USG u Was dziewczyny? Odpiszcie, bo nie wiem czy robić sobie jeszcze nadzieje i czy jest sens kupowania testu ciążowego..

Laura____moze idz jeszcze do innego lekarza, ja juz o roznych cudach slyszalam, 9 tygodniowa ciaze widac juz na pewno na usg, naprawde nie chce ci odbierac nadzieji, sprobuj dla wlasnego spokoju zrobic jeszcze test, przeciez jak nie tym razem to nastepnym, nowy cykl nowa nadzieja, nie poddawaj sie ,zycze ci pwoedzenia.

Gość jola78
Pierwsze badanie USG przeprowadza się około 6 - 12 tygodnia po ostatniej miesiączce dla ustalenia wieku ciążowego i przewidywanej daty porodu.Podczas tego badania można też stwierdzić np. ciążę mnogą

idz do innego lekarza wszytko zalezy od sprzetu wiem bo u mnie wykrył w 5 tygodniu ciaża a u bratowej inny gin w 8 nie widział i poszli do innego i jest w ciązy i to z blizniakami których na usg w szpitalu nie wid\\zieli

Gość nie ma takiej możliwości......
by sprzęt nie wykrył tak zaawansowanej ciąży:O wiesz, często tak jest, że jak się czegoś bardzo chce to człowiek potrafi sobie wmówić czy uroić pewne rzeczy i jestem pewna, że tak też jest w Twoim przypadku:(

Gość laura0
Też myślę, że to raczej niemożliwe żeby nie wykryło w 9 tygodniu :( wiec będziemy starać sie dalej...