Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***monikaa

..........mam kompleks duzego nosa.........

Polecane posty

Gość ***monikaa

mam zanizona samoocene, gdyz mam za duzy nos, a reszte oki.. Kobiety z tym problemem jak sobie radzicie?? Na operacje mnie nie stac :o

ja tez mam taki kompleks i coraz czesciej mysle o operacji ale szczerze mowiac troche sie jej obawiam ale nie wiem czy sie nie zdecyduje

Gość asiola
ja też nie lubię swojego nosa i też mnie nie stać na operację, myślałam że może szczęście w nieszczęściu mam krzywą przegrode, co kwalifikuje do bezplanego - choć podobno strasznie niemilego zabiegu ale okazalo się że przegroda jest jak najbardziej prosta :( \ pozostaje mi tylko pogodzić się z moim nosem, choć nie jest to łatwe

Gość fdd
a moj nos wyglada jak kaftofel bo jest maly i smieszny ;-) dziewczyny dajcie spokoj

Gość ***monikaa
moj nos jest prosty w miare, ale za duzy :o przeszkadza mi to strasznie :( na operacje mnie nie stac, nie wiem czy zaakceptuje go kiedys.. wszystko psuje ten wstretny nos :o

Gość nosatka
Ja też mam duży nos i to jeszcze z takim garbkiem i powiem wam że długo miałam z tym problem ale teraz (a mam 23 lata) mam to w poważaniu.Jeśli nie ma się na coś kompletnie wpływu to trzeba to olac i szukac pozytywów gzdie indziej.Pozdrawiam!

Gość prsotydługinos
hej a nie wiecie do którego roku życia rośnie nos ??

Gość jia xin
nos i uszy rosna cale zycie ^^

Gość Swinka
HEJ MIALAM TAKI NOS JAK WY po operacji mam gorszy kompleks a myslalam ze przed mialam ogromny MAM nos za szeroki zadarty za duuuzo z nie rownymi dziurkami i czubek jak kartofel 8 mcy po operaci gdzie chcialam miec prosty lecz szczuplejszy nosek takze depresja przytylam z 8 kg i czekam do roku potem moze byc dopiero mowa o poprawce TAKZE TO WCALE TAK NIE WYGLADA JAK SIE WYDAJE na zdjeciach potrafilam wyjsc pieknie a teraz nawet zdjec robic nie moge i to nie jest w mojej glowie ot tak sobie gdyz bliscy mi tez to potwierdzili ze lekarz cos sknocil takze GLOWA DO GORY I POSTARAJCIE SIE W SIEBIE UWIERZYC W KONCU A przedemna dluga droga