Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia19888

muzyka do stripteasu.

Polecane posty

Gość Małgosia19888

poszukuje dobrej muzyki aby zrobić stripteas mojemu chłopakowi. proszę o pomoc w doborze odpowiednich kawałków. będe wdzięczna🌻

Gość Małgosia19888
Bejbe Lilly o co Ci chodzi? zabezpieczona- dziękuje🌻

Gość Małgosia19888
a jak myślicie- lepiej przy szybkich kawałkach czy przy wolnych?

Gość Małgosia19888
Bejbe Lilly no wiem że to Twoje zdanie- niczego nie neguje, ale czyżby miało na te zdanie wpływ jakieś zdarzenie z przeszłości?

Gość Małgosia19888
pedro- jestem Ci niezmiernie wdzięczna- przynajmniej będzie nam do śmiechu ;) :*

nieeee:) no moze to i nie taki zly pomysl..? stripteas ogolnie nie kojarzy sie zbyt dobrze:P ale polecam wolna muzykę, bedzie mniej....\"dziwkarsko\" pozdrawiam:*

hehehe:P to ciesze sie że ktoś mnie docenia:P moge podać więcej jeśli chcesz:) i wcale nie uważam że stripteas jest dziwkarski jak się kogoś kocha to można sobie pozwolić na małe szaleństwo- oczywiście w granicach rozsądku- bo moim zdaniem nie jest normalne jakieś sado-maso albo anal- naprawde mnie to obrzydza:O co innego stripteas- to taniec z namiętnym rozbieraniem i podniecaniem swego faceta- super jest, polecam:) ale TYLKO I WYŁĄCZNIE jak się kogoś NAPRAWDE kocha- w innym wypadku- wykluczone!

Gość Małgosia19888
widze że temat sie rozkręca zabezpieczona- podaj więcej jeśli możesz, te kawałki naprawde są super:) i zgodze się z Tobą ze stripteas nie jest dziwkarski- właśnie dlatego chcę to zrobić. z chłopakiem jestem 3 lata i nie uważam że będzie to przygodny numerek:P :*

nie ma sprawy George Michael-Wham - Careless Whisper Lee Dorsey - Working In The Coal Mine Country Oldies - Jim Reeves - Put Your Sweet Lips Closer To The Phone - 50\'s Classical Guitar - Romantic Spanish Guitars - 05 - Jesse Cook - Gypsy Soul New Flamenco Debbie Gibson - Lost In Your Eyes Marek Grechuta - Niepewność chcecie więcej?:P

Gość Małgosia19888
jesteś super:D:D:D

Gość Małgosia19888
możesz dać jeszcze, ale na razie nie nadążam ze ściąganiem

Ja też wcale nie uważam,że to jest coś dziw...rskiego. Jak sie kogoś kocha, to można poszaleć i rozpalić go do czerwoności zanim dojdzie się do sedna sprawy :P

Gość Małgosia19888
dziubalik- ale powiedziałaś że przy szybkich piosenkach byłoby 'dziwkarsko'- więc jak to w końcu jest?:P

to Bejbe Lily czy jakos tak napisala : Bejbe Lilly nieeee no moze to i nie taki zly pomysl..? stripteas ogolnie nie kojarzy sie zbyt dobrze ale polecam wolna muzykę, bedzie mniej....\"dzi**arsko\" pozdrawiam:*

Gość Małgosia19888
aaa no tak, masz racje, przepraszam za niedopatrzenie:*