Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgrrgrgf

RZUCANIE KLĄTWY...............

Polecane posty

Gość rgrrgrgf

wierzycie w takie rzeczy?? czy jest to w pewien sposób umiejejętność którą mozna łatwo nabyć przez nielicznych jak np jasnowidzenie?? (w śmieszne odczytywanie z katronowych obrazków nie wierze) przeczytałam ze kazdy człowiek w olbrzymim gniewie jest w stanie komuś zniszczyć życie ale niewiedząc o tym... (i bylo podane klika historii) lub przeciwnie, posługując sie dodaktowo voodoo albo ze uprawianie złej magii jest niebezpieczne bo moze wrócić do osoby która ją odprawia? kiedys dostałam 2 ksiązki jedna nie miała nic wspolnego z drugą jedyne co je łoczyło to arytkuły o mózgu i psychice, jedna do nauki druga o telepatii, hipnotyzowaniu itd i czytając jedną i drugą doszłam do wniosku ze mój mózg jest bardziej podatny niz mózgi innych na takiego typu doświadczenia , o których nie jest w stanie nawet pomyślec większosc ludzi no i ostatnie pytanie gdzie mozna kupic np jakies ksiązki które uczą rzucać skutecznie kl.ątwy??:P:P mam 2 dowody na to ze czary mogą mi przyjsc z ogromną łatwoscią ale nie napisze tu tego bo mnie wysmiejecie:P:P a istnieje dobra klątwa??? nie, nie oglądam bajek i innych pierdół:P

Gość wierze w to niestety
ciazy na mne klatwa od dawna, trudno wiec zebym nie wierzyla

Gość r o z b a w i o n a
ty się rzuć ale głową o ścianę i to z całej siły. myśl wpływa na działania, ale klątwa nie działa jesli dana osoba nie wierzy w klątwy, ty głupia cipo! :D

Gość kfdnsfdnfd
nikt Cię nie wyśmieje, napisz. Tutaj jestes przeciez anonimowa. Bardzo mnie interesuje TEN aspekt zycia, mam sporo książek w ADOBE na ten temat.

Gość TEZ CCHCEEE
a mogłabys mnie nauczyc czarowac? czy to sie poprostu ma w sobie?

Gość kfdnsfdnfd
do rozbawionej - mało wiesz o zyciu, a jak sie wie mało to sie nie pisze bzdur. W Twoim wypadku to brak rozumu może być powodem Twoich kłopotow.

Gość rgrrgrgf
rozbawiona a ja mam to w dupie co ty myslisz :D:D tez jestem tobą rozbawiona :) moze masz racje ze klątwa nie działa jak sie w nią nie wierzy, myslisz ze wiem o tym tak mizernie podstawowe rzeczy co ty??? w kilku historiach osoby na które rzucono klątwy nie wiedziały o tym............... no coz nie pomyslałas do konca............. dobra napisze:P a co mi tam:P mając lat kilkanascie przesunełam wzrokiem talerz ( w śmiech :P ) pozniej spróbowałam prościzny dla autentycznych magików (nie występują w telewizji, raz zrobiono o nich film dokumentalny) zgasiłam świeczke tez wzrokiem (raczej na to nie chuchnełam i nie było przeciągu:D )

Gość kfdnsfdnfd
wow a ktos o tym wie procz Ciebie. mam na mysli Twoich bliskich?

Gość rgrrgrgf
nie........... zeby mnie na stosie spalili???:D wole uniknąć szyderstw

Gość kfdnsfdnfd
ja wierze w takie rzeczy. Jakis czas temu na TVN w Rozmowach w toku było o szeptuchach. Wystepowali tam ludzie, na ktorych takie klatwy rzucono. Na jednego faceta tesciowa rzucila czar bo za duzo zarabial i byla zazdrosna, dodatkowo wygrywal spore sumki w totka jak mu powiedziała, że wiecej nie wygra tak i nie wygrał. Na dodatek jego małżenstwo z jej córka sie rozpadlo. On sie boi tesciowej. Te ktore te czary i klatwy zdejmowały kazały dać tesciowej róże, że to niby ma pomoc. I bylo tam sporo takich przykladow z zycia wzietych. Duzo ludzi zyje nie wiedzac o tym ze ktos rzucil na niego klatwe i zyje w ubostwie a to czego sie tylko tkną zamienia sie w porażke. Kobieta w ciazy tez moze nasłać myszy jak na kogos zle spojrzy, tak samo dziecku zaklada sie czerwona kokardkę aby nikt nie urzekł. W nie do wiary tez o tym było. Ja chcialabym miec takie zdolnosci para normalne no ale coz trzeba sie z tym urodzic. JEsli moge Cie prosic to nie rob nikomu krzydwy. Pozdraiwam, moze uda Ci sie spozytkowac ten dar ktory otrzymałas rozsadnie czego Ci zycze.

Gość rgrrgrgf
ahh to dobrze ze nie wszyscy są tak ograniczeni umysłowo jak ta rozbawiona :) gdyby mi sie udało to rozwinąć z pewnością byłaby to biała magia, a klątwy ostatecznie na ludzi którzy w zyciu innym złego narobili, jak mialam kilka lat to sie modliłam do Boga o ten dar :) no i to wcale nie jest powiedziane ze jak np. Ty nie masz do tego predyspozycji to nie znaczy ze nie mozesz, to są długotrwałe intensywne cwiczenia jak wszystko inne (i przedewszystkim wiara we własne mozliwosci i umysł), na to sie składa wiele czynników, tylko mało o tym piszą i z tego względu mało o tym wiadomo, kazdy moze tez byc jasnowidzem, wystarczy otworzyc 3ecie oko, a otworzyc własnie nie kazdy potrafi... no i dzieki:) pozdro;)

Gość TYtexx
Witam wszystkich. Zajmuje się rzucaniem i zdejmowaniem klątw oraz uroków. Zainteresowanych proszę o to aby w pierwszym e-mailu opisać przypadek jakim miałbym się zająć. Zajmuję się klątwami od kilku lat, mam spore doświadczenie. Pisać na poniższy e-mail. tytexx@gmail.com