Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakiiiś tam

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość Jakiiiś tam

Kobieta twierdzi że mając naście lat kiedy buzowały hormony, a w głowie ma sie szalone pomysły nigdy nie miała myśli której potem sie wstydziła. Czy to możliwe?

Gość Jakiiiś tam
Ja też tak sądze czyli ona nie mówi prawdy czy może jednak nie miała takich myśli

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
ee...moze pona się poprostu nie wstydzi pewnego rodzaju myśli...inne definicja tego czego się nalezy wstydzić

Gość Jakiiiś tam
No ale każdy ma jakąś indywidualną granice - no i dziwi mnie to że ona swojej nie przekroczyła nawet w myślach?

Gość HABA
Jako ze studiuje medycyne, posiadam większa przewage od innych nad c*pką, gdyż doskonale znam jej anatomie. Przed zabiegiem musze dokladnie obejzec c*pke i po chwili juz wiem z czym mam do czynienia i jakiej opcji dana c*pka wymaga. Cipek jest wiele, są c*pki miluchne, agresywne, brutalne, dziewicze, dziewczęce, kobiece oraz c*pki łajdaczki, o tych ostatnich nie bede pisał bo to wyższy stopien wtajemniczenia i jedynie wąski krąg zna sie tej grupie. A wiec jak do kazdego zabiegu potrzebne są odpowiednie narzędnia. Niezbędnikiem są lubrykanty, c*pka musi byc sliska i smakowa. Ja stosuje olejek do ciasta migdałowy lub waniliowy, albo robie własny lubrykant w moździerzu, ze związkow chemicznych ktore nic wam nie powiedzą. Następnie c*pke trzeba nasmarowac substancją smakową, musi byc delikatna,nie moze byc zbyt intensywna. Po odpowiednim namaszczeniu c*pki krótka rozgrzewka polegająca na dokladnym jej masażu (jeszcze palcami) w celu lepszego ukrwienia c*pki, szczegolnie mniejszych warg sromowych i łęchtaczki. Po takim rozgrzaniu zabieramy sie do roboty, zaczynamy od powolnych i delikatnych muśnięć jezyka, tak zeby c*pki nie przestraszyc. Staramy robic sie to z wyczuciem i obserwowac(wyczuwać) stopien pulsacji c*pki wtedy szybko zdobędziemy wiedze gdzie nalezy skupic sie bardziej. Z biegiem czasu jak c*pka nabierze wiekszej ochoty trzeba przyspieszyc i dolozyc do języka wargi, c*pke staramy sie calowac tak jak usta dziewczyny, nie zapominając o ciągłych ruchach okrężnych jezyka, gdy c*pka zacznie robic sie bardziej mokra, skupiamy sie na łechtaczce oraz gruczole Bartolina, po niedlugim czasie c*pka zacznie pulsowac i wrecz odsuwac sie biedna, jednak nie nalezy sie obawiac, jest jej dobrze, wtedy mozemy zacząć trzeci stopien stymulacji , przykladamy cale usta do c*pki i zasysay jak najmocniej spoidło przednie warg(moze wam to bidulki duzo nie mówic, ale nie wazne). Skupiamy sie na tym miejscu i potem przesuwamy usta wyzej do łechtaczki , zazysamy ją tak mocno az łechtaczka poczerwienieje (mogą popękać naczynka krwionosne-niegroźne) będąc w takim stanie zassania, dokladamy jeszcze kolejne ruchy okrężne i podłuzne języka. Ten proces nalezy co jakis czas przerywac gdyż doznanie moze byc zbyt silne i z przyjemnosci zmienic sie w bol, wiec wracamy do punktu drugiego, ewentualnie mozemy dac chwile wytchnienia cipce i rozluznic ją masażem, nalozyc nową porcje lubrykanta, i znowu przejść do najsilniejszych tortur. Posuwając sie tą drogą, mozna w niedlugim czasie doprowadzic c*pke do stanu zwanego żeńskim wytryskiem lub żeńską ejakulacja, jesli nam sie to uda, mozemy spokojnie iść na fajke i powiedziec sobie ze znamy sie na rzeczy. Caly proces c*pkobrania jest bardziej skomplikowany i przedstawienie go w calosci przekracza ramy tego forum, bardziej zainteresowane panie zapraszam bezpośrednio do siebie

Gość HABA
regularnie podkradam się do elektrowni atomowych w krajach Beneluksu i wynoszę stamtąd potajemnie odpady radioaktywne, które następnie rozsypuję po swoich genitaliach krzycząc "ależ ja mam napieprzone we łbie! [cześć:classic_cool:

Gość Jakiiiś tam
Co to za baran sie wypowiedział...gdzie takich sieją?