Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała fałka

prosze o tłumaczenie, króciutki angielski tekst

Polecane posty

Gość mała fałka

you' ll never take that away and if I' ve said a hundred times before expect a thousand more you' ll never take that away niby rozumiem pojedyncze słowa, ale sensu jakoś nie bardzo :-o prosze o pomoc

Gość mała fałka
up

you\' ll never take that away and if I\' ve said a hundred times before expect a thousand more you\' ll never take that away Nigdy się tego nie pozbędziesz i jesli mówiłam ci sto razy wczesniej to spodziewaj sie tysiąca więcej nigdy się tego nie pozbędziesz...

w zasadzie to wyszło mi trochę niegramatycznie po polsku: \"i jesli wcześniej mówiłam ci sto razy\" raczej powinno być :P

you\' ll never take that away znaczy raczej \"nigdy nie cofniesz tego tego co powiedziales/powiedzialas\" :) tak mi sie wydaje :)

Gość wiem co mowie
"nigdy mi tego nie odbierzesz" raczej

Gość wiem co mowie
Raja cofnac co sie wczesniej powiedzialo jest"take back" a nie"take away"

O rany, źle przeczytałam :D Myślałam że tam jest take back a nie away :D Chyba mam jakiegoś dysa wtórnego.. Np ostatnio... Napisałam \"file of paper\" zamiast \"pile of paper\" :O No i sie popisałam intelektem :D Zwracam honor Justynko ;)

A,no juz nawet ktoś mnie wyprzedził w tluczeniu tego mojego glupstwa :O Nie pisze wiecej na kafe po konsumpcji wina :D

oj takie błędy w pisowni to sie zdarzają mi bardzo często. Używam angielskiego codziennie (studiuję anglistykę), i nie raz jak cos szybko notuję to potem jak te notatki przeglądam w domu to znajduję byki różne :D najświeższy przykład z lekcji metodyki: zamiast classroom napisałam clasróm :D:D:D

Gość hjeufjfheyoooo
moglby mi ktos przetlumaczyc, blagam :( This town is colder now, I think it's sick of us It's time to make our move, I'm shakin off the rust I've got my heart set on anywhere but here I'm staring down myself, counting up the years Steady hands, just take the wheel... And every glance is killing me Time to make one last appeal... for the life I lead Stop and stare I think I'm moving but I go nowhere Yeah I know that everyone gets scared But I've become what I can't be, oh Stop and stare You start to wonder why you're 'here' not there And you'd give anything to get what's fair But fair ain't what you really need Oh, can u see what I see They're tryin to come back, all my senses push Un-tie the weight bags, I never thought I could... Steady feet, don't fail me now Gonna run till you can't walk But something pulls my focus out And I'm standing down... Stop and stare I think I'm moving but I go nowhere Yeah I know that everyone gets scared But I've become what I can't be, oh Stop and stare You start to wonder why you're here not there And you'd give anything to get what's fair But fair ain't what you really need Oh, you don't need What u need, what u need... Stop and stare I think I'm moving but I go nowhere Yeah I know that everyone gets scared But I've become what I can't be Oh, do u see what I see...

Gość hjeufjfheyoooo
blagam zlitujcie sie

Gość a co to za tekst
???

Gość hjeufjfheyoooo
one republic - stop and stare szukalam tlumaczenia i nie ma :(

Gość hjeufjfheyoooo
no wiem to nie moj temat ale nie dalo sie zalozyc nowego :/ to jak pomoze mi ktos, prosze...

Gość hjeufjfheyoooo
ehh

Gość hjeufjfheyoooo
no wezcie prosze

Gość hjeufjfheyoooo
kiedys byla tu swinkowaaaa albo Ondyna, one zawsze pomagaly

Gość najwiecej dla mnie moze byc
nawet nie do konca dobrze byle by bylo logiczne :)

Gość czy ktos sie zlituje
:>