Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jak postąpić

Chłopak za niski...jak na faceta

Polecane posty

Może uznacie,że jestem głupia,ale nie wiem jak postąpić.Coś ciągnie mnie do kolegi z pracy.Nie jest ani w moim typie,na dodatek jeszcze niski ok 168 cm,prawie tyle samo ile ja mam.Chcialabym go poznać lepiej,ale z drugiej strony nie chcę się wychylać,bo nie wiem czy moglabym przełknąć ,że facet jest mojego wzrostu,a nie chcę nikogo skrzywdzić i robić komuś niepotrzbnie nadzieję.jak to jest u was? Znacie takie pary?

Mój chłopak ma 170 cm wzrostu, tyle samo co ja i jestesmy razem od prawie dwóch lat.... nosi mnie na rekach, jest silny, i nie ma problemow zebym ubrała wyzsze buty, wybieram tyle troche nizszy obcas, tak około 4 cm i wszyscy sa zadowoleni. Nie rozumiem Cie.

odpuść sobie...skoro przeszkadza ci jego wzrost i nic innego , to znaczy, że na niego nie zasługujesz..proste.

Gość dokladnie tak jest
po co masz skrzywdzic byc moze wartosciowego człowieka swoją głupotą? skoro nie dojrzalas do tego i wiesz ze bedzie Ci to przeszkadzalo to sobie odpusc. po co on ma przez Ciebie cierpiec? moj chlopak ma ok. 167-168cm. wprawdzie jestem od niego kilkanascie cm nizsza ale tez moglabym powiedziec ze jest za niski (w koncu na kafe ponuje takie przekonanie). prawde mowiac mam to gdzies ze on nie ma 185cm(czyli tyle ile powinien miec PRAWDZIWY mężczyzna). co do tylułu tego tematu to jakos tak dziwnie to napisalas: za niski...jak na faceta. a gdzie jest napisane ze facet MUSI miec tyle i tyle bo inaczej nie jest facetem. poza ty wzrost 168cm jest prawidłowy. nie jest to jakis karłowaty wzrost. wystarczy spojrzec na siatki centylowe, tam prawidłowy wzrost mężczyzny w wieku 18 lat to 167-190cm. chociaz i tak wiadomo ze sa i wyzsi niz 190 i nizsi niz 167 i jest to calkiem normalne. np. moj ojciec ma 164cm i nie jest jakis niedorozwinięty. zastanów sie co jest dla ciebie w zyciu wazne, czy panujące stereotypy czy opinia ludzi czy moze cos o wiele wazniejszego.znam pary gdzie kobieta jest wyzsza od mężczyzny i maja gdzies fakt ze to sie nie miesci w głowach większoscie obywateli. pozdrawiam

Gość mały człowiek wielkie ego
taka prawda

Gość dla niektorych wazny jest
tylko wzrost. no cóz...

Gość ona77777
myslal by kto, ze wszyscy nagle nie patrza na wyglad zewnetrzny i sami tacy tutaj na forum...dla mnie np.wzrost jest wazny i nie wiem, czy zdecydowalabym sie na zwiazek z facetem nizszym, bo brak byloby mi tego "uczucia bzpieczenstwa" w jego ramionach...Jedyne co, to nie pytalabym o to na forum, tylko zrobilabym to co czuje..A wiec jak ci zalezy na tym facecie bardzoooo,to wzrost nie jest najwazniejszy, tym bardziej, ze on jest rownego wzrostu z toba

Gość nikt nie mowi ze nie
patrzy na wygląd, tylko ze skreslanie kogos z powodu wzrostu jest po prostu podłe, zwlaszcza jesli najpierw zrobi sie takiemu komus nadzieje

Gość Władza dla małych

Gość wysoki wzrost faceta to
dla wiekszosci lasek priorytet w zyciu :/