Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady gggg

Farbowanie włosów

Polecane posty

Gość lady gggg

Witam:) chcialabym zmienic kolor włosów na przerwe świateczna. Jestem ciemną szatynką, a chce uzyskac jasniejszy kolor. Podobno nakładając jasna farbe na ciemno ufarbowane wlosy to wychodzą rude albo co gorsza wsciekły pomarancz, a jak jest z naturalnymi włosami?

Z naturalnych wychodzą całkiem dobre, ja farbowałam szatyn na blond i było wszystko w porządku, ale w pierwszej chwili przeżyłam szok

lady ggg może spróbuj tych farb Palette z tej serii do włosów ciemnych! Podobno rozjaśniają ciemne włosy! Powodzenie! Ps. Ja też dażę do jasnych , mam nadzieję, ze pomarańczką nie będę :):)

Gość siwywlosek
tych z palet nie polecam mam na mysli te farbe co jednoczesnie ciut rozjasnia i farbuje . mi wyszlo nieciekawie jestem szatynka a wybralam tez jakis jasniejszy braz olsniewajacy szatyn czy cos w tym stylu i jak sie zobaczylam to sie ciut zalamalam na wczesniej farbowanych nic nie chwycilo a na odrostach czyli na moich naturalnych plus siwe wyszly jakies zolte i co gorsza ten zolty wyszedl nie tylko na siwych ale rowniez na tych moich naturalnych. wiecej nie kupie farby z palette

Gość lady gggg
wyczytalam ze najlepsze farby to garnier nutrise, moze ta sprobuje... I jeszcze jedno pytanko do was: jaki macie kolor oczu? jesli macie ciemne to jak to u was wyglada przy blond włosach?

Gość lady gggg
up