Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biała orchidea

czy żel do mycia twarzy z LA ROCHE POSAY jest dobry?

Polecane posty

zasusza pory ale nie oczyszcza ich w środku czyli bardziej szkodzi niż pomaga ale można próbować najwyżej później będą potrzebne kremy nawilżające i maseczki oczyszczające

Wracam do Clin&clin delikatnej pianki do mycia twarzy w fioletowym opakowaniu jest super a nie takie wynalazki ktore jeszcze nie daja zadnego efektu:(

Do każdej osoby trzeba podejść indywidualnie, nie ma cud kosmetyku dla każdej i na wszystko

a jak nie la roche posay...to moe ten zielony z vichy? Miał go ktoś. Ja mam jakieś takie sporadyczne niepsodzianki, plus czasem taka kaszka/grudki/ mi sie robią. pzdr.

To najlepiej maseczka oczyszczająca z glinki, z tym, ze nie kupuj tych najtańszych, bo są do niczego, a najdroższe mają w sobie za dużo chemii wybierz taką w cenie ok 50-70 zł i najlepiej pacz na skład czy jest z naturalnych roślin czy ma w sobie pełno chemii.

Gość tylko la roche posay
najlepszy żel na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! uratował mi buzię, wcześniej co chwila gdzies mi się jakis pryszcz robił, od kiedy go używam - żaden. a wydajnością wali na łeb na szyję każdy inny ! żadne clen&cler i inne tego typu kolorowe maizdełka:O. tylko apateczne jak ten z lrp!

Gość sense
żel jest świetny, używam go 4 dni, a cera już widocznie odżywa, pryszczyki nikną w oka mgnieniu a jaka buźka delikatna. jest niesamowity! warto było tyle zapłacić a nie kupować, jak mój chłopak twierdzi, "gówienka" które nic nie dają. pozdrawiam was dziweczęta, nie zastanawiajcie się tylko kupujcie la roche effaclar. buźki dla mojego chłopaka. kocham cie!