Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest sobie

taki facet

Polecane posty

Gość krikrikiri
hellishbloodystorm - ja dostawalam 10 zl na drozdzowke, lemoniade w torebce i cos jeszcze... jeszcze przed inflacja ;) a fartuszek "krzyzaczek" do szkoly nosilo sie w "pierwszakach" obowiazkowo ;)

Gość krikrikiri
ktos tu pisal, ze idiotom jest latwiej, bo sa bezkrytyczni. no wlasnie, nie analizuja, wiec jest im latwiej na pewno. z jednej strony to dobrze, ze sie zastanawiamy nad tym. z drugiej - zastanawianiem sie postepu nie zatrzymamy, wiec moze glupio robimy...? hm...?

Gość krikrikiri
dobrej nocy hellishbloodystorm... i dzieki!

Gość powstańczyk
hellish... wiem, wiem. :) Dobranoc nieznajoma. :) krikri... Głupio nie robimy, na pewno nie.

Gość krikrikiri
no tak, to bylo pytanie retoryczne... :) ale sama swiadomosc tego wszystkiego czasem dobija. moze to glupio zabrzmi, ale zazdroszcze tym, ktory umieja ryzykowac, ufac...

Gość Mi sie...
Dobranoc hellishbloodystorm 🌼

Gość powstańczyk
Wiesz.. coś z innej beczki. Utkwił mi kiedyś taki cytat z filmu, nie pamiętam jakiego. Ktoś się chyba zastanawiał nad czymś, dużo myślał i pytał a ten drugi go sprostował i powiedział, że normalny i zdrowy człowiek nie zastanawia się nad sobą, tylko działa. Jakoś tak. To mnie troszkę wyprostowało póżniej pod kątem zbyt dużego czasu poświęconemu nad użalaniem się i szukaniem krzywd, jakie nas w życiu dopadły. Trzeba iść naprzód. Tyle tylko, że czasem to się wie a trudno jest to robić. :)

Gość powstańczyk
6/9 to znaczy kto ?

Gość krikrikiri
hm... jesli chodzi o teorie, to musze potwierdzic, ze lepsze jest dzialanie (smiesznie to zabrzmialo, ale niech bedzie). ale w praktyce czasem zle mi z brakiem czasu na myslenie... nie uzalanie sie nad soba, tylko wlasnie na zastananowienie sie nad zyciem i tym, czego tak naprawde od niego oczekuje :/

Gość krikrikiri
czasem mysle sobie, ze zbyt szybkie tempo zycia zabija w nas to, co najlepsze...

Człowiek opisany przez autora topicu:) Nie czytam wszystkich wpisow,wybacz nie chce mi sie zwyczajnie

Gość krikrikiri
powstańczyk - a tak w ogole, to ciekawa jestem ile masz lat, jaka jest Twoja sytuacja zyciowa itd. nie oczekuje, ze odpowiesz... po prostu zastanawia mnie tylko, czy podobne myslenie wyplywa z wnetrza, czy jest tylko podobna reakcja na podobne okolicznosci.

Gość powstańczyk
kirikri... wiem o tym. To z tym tekstem z filmu to tak na marginesie było. Jakoś dziwnie, ale cię rozumiem aż za dobrze i nieraz nie wiem co mam ci odpisać bo piszesz o tym samym o czym myślę, więc powtarzanie tego nawet w innej formie było by nudne :) 🌻

Gość Mi sie...
krikrikiri, masz racje z tym tempem, tez mi brakuje czasu na przemyslenie na prawde waznych spraw. Ostatnio ktos stwierdzil, ze kariera, to kara za nasza ere...

Gość moj podszyw
Kiczowaty ten tekst. Troche okraglych slowek a wszyscy juz sie rozplywaja w ochach i achach. Ani to piekne ani natchnione, ot takie uzalanie sie nad soba I swiatem. Ze zycie jest be autor taki wrazliwy i nieprzystosowany. Podrywacz forumowy znalazl gadke na podryw na romantyka i juz wszycy go kochaja.Jak sam napisal: pamietliwy, nieufny, niemeski, bez ambicji, za to z zacieciem grafomana i tendencja do cierpienia za miliony. Werter naszych czasow. Smutne to.

Zdrowy i normalny czlowiek nie zastanawia sie nad soba. Hm,zdanie warte zapamietania i tak tez zrobie :)

Gość powstańczyk
Pracuję, jestem kawalerem i mam 30 lat. Byłem już w jednym związku i mam dwójkę dzieci z niego.

Gość powstańczyk
6/9 - to z jakiegoś filmu było. Mi to utknęło w pamięci choć trzeba na to spojrzeć z pewnej strony, żeby to zrozumieć, ale to chyba oczywiste. :) Dlaczego 6/9 adres e-mail masz weronika coś tam skoro jesteś facetem ???

Nie jestem facetem :P Jestem kobieta,a topic jest zalozony przez faceta i opisuje (chyba)siebie czyli mezczyzne,a ja napisalam \"ja,w wersji meskiej\"bo to wersja meska jest.

Gość powstańczyk
No chyba, że tak. I rzeczywiście autor sam napisał o sobie. Być może i pisał dalej na jakimś czerwonym nicku. :)

Gość krikrikiri
podobno myslenie ma przyszlosc, wiec chyba faktycznie nie jest to takie zle :) zaluje tylko, ze wielu ludzi tego nie robi, bo w tym szalenstwie dzisiejszych czasow nie bedzie szansy na zatrzymanie sie...

Gość krikrikiri
6/9 - chyba wiele osob tak sie teraz czuje...

Gość powstańczyk
krikri.. a ile ty masz lat ?

byc moze.. ja zycze Wam i sobie spokojnych snow 🌼

Gość krikrikiri
tez okragle 30... (rocznik '77)

Gość powstańczyk
6/9 mam urlop już, aż do końca roku :)