Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz nie wiemmmm

uczucie dusznosci....

Polecane posty

Gość sama juz nie wiemmmm

czeasami mam uczucie takiego scisku w gardle... zazwyczaj jak jestem sama w domu... mysle ze jest to na tle nerwowym... mialam atak dusznosci dosc mocny jak sie dowiedzialam o tragicznej smierci mojego kolegi.. a teraz czasami mam taki lekki scisk... jakbym cos miala w gardle... co to moze byc????

Gość Babunia -poradunia
masz prawdopodobnie : astme, albo poczatki nerwicy, albo infekcje , która daje albo nasila takie objawy , czyli ptasia grypa,(bez żartu!) lub inna infekcja grypopodoną, zakazenie niektórymi bakteriami tez daje takie objawy, pasozysty..... nie jestem medykiem ale babcia podczytujaca Idx do medyka i no własnie i co....mów o tych dusznosciach da Ci leki wziewne , ale przyczyna dalej bedzie tajemnica , wiem cos o tym :(

Gość Babunia -poradunia
Jedno jest pewne w każdy przypadku potrzebujesz leków wziewnych, które pomoga ci łatwiej oddychac. :)

Gość Babunia -poradunia
Pozdrawiam :)

Gość Babunia -poradunia
Ze 30 lat temu , tez była taka infekcja , która dawała uczucie dusznosci , suchy kaszel, ale nikt przy zdrowych zmysłach , nie bedzie przeciez siał paniki, ze takowa infekcja moze miec miejsce, dlatego pędem lec po wziewy!

Gość Babunia -poradunia
Nie daj sie zwiesc , ze nic w płucach lekarz nie usłyszy, bo czasami przy silnej dusznosci jest taka okropna cisza , spowodowana własnie atakiem astmy!, kompletny brak ksiązkowych objawów. Wołaj o leki rozkurczowe. Powodzenia!

Gość Babunia -poradunia
często takie mało ksiazkowe objawy sa lekcewazone i . bywa ..nie3ciekawie..... To tyle!