Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znaczek

Który jest lepszym kochankiem - 22-latek, czy też 32-latek?

Polecane posty

Gość znaczek

Teoretycznie, ofkors;) Czy ten pierwszy nie za szybki, nie za młody, ale za to pełen zapału i możliwości; a ten drugi zmęczony już zyciem, zaczynający kryzys wieku średniego, co to już nie może:D, ale zarazem doświadczony, obyty...ogólniki, ale co tam. Kobity, wypowiedzcie się:)

32 - latek zdecydowanie. Aha, i raczej w tym wieku to mało który ma kryzys wieku średniego, chyba, że go kobiety w niego wpędzą :D

Dewiantka , chyba nie wiesz co piszesz , faceci po 30 to najgorsza kategoria ; rozsadza ich ,ale ambicja , chcą mieć wszystkie kobiety naraz młode , starsze i żone do kompletu.Są chamscy , pewni siebie i egoistyczni.

oczywiście, że 32-latek ;) młody 20-paroletni koleś tak naprawdę myśli wyłącznie o sobie. Co z tego, że może dużo i często... za to facet po 30tce....umie dawać partnerce rozkosz, zdecydowanie ;) Przemku 🖐️ 👄

Dwa błękity>>> nie znam ani jednego mężczyzny po 30, który odpowiadałby w pełni temu opisowi :o

Gość znaczek
To nie kontra na tamten temat, zauważyłam go chwilę wcześniej, jak już swój wymyśliłam;) Na razie prowadzi 32-latek:D

Gość facet3444
jak miałem 22 to myslałem jeszcze zby dziewczynie było dobrze, teraz juz na takie detale nie zwracam uwagi i liczą się gł moje odczucia :o poza tym coraz mniej mi sie chce i ogólnie nie zalezy mi na podrywach tak jak daniej.........wolę piwo, net, tv :) cóż kiedyś byłem lepszy w tych sprawach przyznaje szczerze i bez wstydu bo nie zalezy mi już , jedyne czego mi trochę szkoda to to że jak tak zabiegałem o dziewczyny to za bardzo ich nie było ( poniżej 18 lat jak miałem i chodzi o łózko) a teraz chetnych sporo ale mnie juz to tak nie kręci, ironia losu.

Gość Do czyżby czyżby czyżby
Kim jesteś ? ?

tylko pozazdrościć , ja znam wielu takich nadętych trzydziestoparoletnich durniów, kobiety same poniekąd ich produkują , narzucając się , chociaż wiedzą ,że większość ma już żony i małe dzieci.

Gość czyżby to kochanica
ugania się za żonatymi...ot taka ściera do wyruchania na boku :D

Dziewczyny :-) dziewczyny :-) Jeśli porównam siebie do okresu młodszego to cieleśnie tylko twarz jest inna. Reszta ta sama. Włącznie z potencją. Ale człowiek się zmienia w głowie. Staje się. m.in. bardziej spostrzegawczy empatycznie. To też się przekłada na sprawy seksualne. Rónież w tym dotykowym obszarze. O wiele łatwiej odgaduje się kobiece pragnienia szczegółowe. Gra wstępna trwa znacznie dłużej. I łatwiej człowiek wyczuwa kobiece przyjemnosci już przy tym co robi z ustami i dłońmi. Rónież o0kresy między poszczególnymi razami inaczej wyglądają. Nie są bezczynne i coraz bardziej stają sie wysublimowane. Jedyne co szkoda, to to ze już na twarzy nie wygląda się na 20. A niestety, w tej grupie wiekowej najczęściej można znaleźć wolne kobiety. Starsze mają już albo chłopaków albo mężów.

Gość lmmmmm
ostatnio kolega z pracy uswiadomił mnie że lepszy starszy bo ten młody zaraz ciepły.... chyba wiem o co mu chodziło, teraz to zauważam, dawniej mój facio (21 do 25 lat) mógł często i często , teraz juz nie tak czesto, ale innaczej (30 lat) - bardziej perfekcyjnie itp., choc mi czasem brakuje tych paru numerków..

lmmmm Efekt kilku lat związku. To samo by się tyczyło gdyby dobrali się 17-latkowie i mieli po 22 lata. Nie twierdze ze mniej go pociągasz. Chodzi o to że po wewnym czasie tak jest. Normalka. U faceta spadek potencji zaczyna się po 30-ce i trwa do ok 45 lat. No i jest to proces powolny, rozłożony na kilkanaście lat. Ale i tak dużo zależy od trybu życia. Więc warto np ćwiczyć na siłowni lub inne sporty :-)

Gość wilkinson
Nie byłam nigdy z 32 - latkiem. Ale widzę różnicę jak zaczełam się spotykac z moim meżem jak miał 20 lat to sex był średni. Często ale szybko i na wariata... Nie zawsze miałam z tego przyjemność. Teraz ma 26 lat i w kilka chwil potrafi mnie doprowadzić do wrzenia... wie gdzie pocałowac, jak dotknąć, gdzie polizać. I z kazdeym rokuem jest jeszcze lepiej. ;)

Gość zdecydowanie 32 latek
moja maz tyle ma i jest nam lepiej niz jak mial 22:)

Gość z wlasnego doswiadczenia
22 latek napalony,ale prawie nic nie umie 32latek-super:) 40latek-leniwy,szybko i po sprawie:-o