Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BleedingLove

Jak skutecznie go olać, żeby sam zaczął się starać i mu zależało??

Polecane posty

Gość BleedingLove

Jak w temacie. Spotykałam się z pewnym facetem, zaczeło się od słodkich smsów (znamy się długo ponad 5 lat). Później smsy od niego ucichły, teraz jedyny kontakt jaki mamy to gdy ja do niego dzwonie raz na jakiś czas, lub coś napiszę z tym, ze on raz odpisze, raz nie, raz w tygodniu czasami zadzwoni. Mamy razem iśc na sylwestra. W gruncie rzeczy chyba sobie to troche olewa tłumacząc się tym, że zapracowany jest i wogóle:O Tylko, ze w nd przecież ma czas, ale mu się niechce. No i teraz stwierdziłam, ze mam to gdzieś niebędę pisać, dzwonić, może mu czegoś zabraknie... Pytanie:Co jeszcze mogę zrobić zeby on szalał??

Gość w niedziele
pewnie ma czas dla zony i dzieci ;)

Gość BleedingLove
Nie ma zony i dzieci:D Wiem o nim prawie wszystko, bo mój szwagier z nim pracuje:)

Gość w niedziele
to moze jak w koncu "laskawie" kiedys zadzwoni z propozycja spotkania, to mu powiedz ,ze nie masz czasu . Moze mu to cos da do myslenia, chociaz nie sadze ;)

Gość w niedziele
hmmm jeszcze jedno .... zalezy Ci na nim , czy traktujesz go tylko jak kumpla ? (i os. towarzyszaca na Sylwka ? )

Gość tarantulla
szczerze? z boku to wyglada, ze mu jednak nie zalezy odpusc go sobie

Gość daj sobie spokuj
zal mi takich dziewczyn jak ty ktore nie potrafia zdac sobie sprawy z tego ze facet ma cie w dupie.Zrozum idiotko ze nic nie mozesz zrobic.Jedyne co zrob to daj spokuj temu facetowi i nie pisz ani nie dzown do niego.Pomysl sama logicznie, czy jakby tobie zalezalo na kims to gdyby ten ktos do ciebie cos napisal, to ty bys mu odpisala czy nie??????

Gość tarantulla
druga prawdopodobna opcja - ktos kreci sie obok niego albo on sie kreci wokol kogos