Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrka

na zdrowie

Polecane posty

Gość karrrka

Witam, jak wszystkim wiadomo seks wplywa kojąco, zdrowotnie na czlowieka i tym samym tez wplywa na jego poczucie wartosci, no a co jesli tego seksu nie ma z powodu braku partnera, czy np. orgazmy z wlasnymi paluszkami ;) etc maja taka sama uzdrawiajaca moc? bo z dwojga zlego chyba zainwestuje w wibrator, no tylko nie wiem czy jest sens. Po rozstaniu z moim facetem spadla mi samoocena do zera, a ten brak seku mnie jeszcze w tym utwierdza. Co o tym myslicie?

Gość nieodnawialna
ponawiam

to zalezy od twojego nastawienia.Większośc osób potrzebuje rozładowania seksualnego bo maja taka potrzebe i jężeli brakuje partnera to swoje paluszki wystarczaja w zupełnosci Jest też pewna częśc ktora nie potrafi w ten sposób rozładowac napiecia (wychowanie,religia,poczucie mniejszej wartosci )Musisz wiedzieć do jakiej kategorii ludzi należysz i oczywiście jeżeli do pierwszej kup wibrator a jak do drugiej szukaj na siłe drugiej osoby na terapię

Gość nieodnawialna
dziekuje zaodpowiedz szukam odpowiedniego faceta, ale poki co jednak zrobie sobie prezencik.

Gość nieodnawialna
dokładnie tak, ale zebym mogła w pelni szukac musze sie czuc nie gorzej niz inne kobiety majace facetow. Juz po rozstaniu przesiedzialam pol roku w domu przed kompem, wiec wystarczy

nie wiem jak jest u kobiet ale gdy poszukujemy partnera na odtrudkę to im bardziej brakuje nam seksu tym granica akceptacji partnera sie obniża Masturbacja pomaga podwyższyć tę granicę