Ania006 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Jak pielęgnujecie usta? Jakich kosmetyków używacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I_woman 0 Napisano Grudzień 17, 2007 ja uzywam balsamu do ust CARMEX :) a na niego czasami jakis slodki blyszczyk nakladam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2015 Świetne są balsamy do us z myeos.pl Cudownie nawilżają usta, nie wysuszają i nie pękają po tym. Ja używam i w zimie i w lecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bikeme 0 Napisano Maj 24, 2015 Ja używam pomadek GAL'a. W aptece są. smaki naprawdę fajne: biała czekolada, banan, arbuz, truskawka :) Polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2016 do pielęgnacji ust używam nawilżającą maseczkę (http://www.margotbeautysolutions.com/pl/sklep/kolagenowa-maska-do-ust/). Jest super!!! bardzo mi się podoba, chroni usta przed pęknięciem i bardzo dobrze nawilża. Polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TamaraMara Napisano Kwiecień 20, 2016 Ja mam strasznie suche usta z tendencją do pęknięć. Bardzo fajnie nawilża mi wazelinka od Flosleka, w serii kilku przyjemnych smaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2016 Wazelina floslek z Biedronki. Lepsza od wszystkich pomadek balsamów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2018 Jaki balsam polecicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inez3 0 Napisano Lipiec 22, 2021 do pielęgnacji ust używam balsamu Sweet Lips. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach