Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glowacz

uderzenie w glowe

Polecane posty

Gość glowacz

czesc jakeis 5 moze 6 lat temu podaczas wakacji mialem wypadek na rowerze uderzylem sie w glowe , po upadu stracilem przytomnosc ok 5 minut jak odzyskalem to bylem w takim stanie jak po alkoholu czyli nie kontrolowalem sie ,mowielm rozne dziwne rzeczy . znajomi odwiezli mnie do domu chcileli do szpitala ale podoba sie bronilem chociaz nie pamietram tego , poszedlem spac jak sie rano obudzilem strasznie bolala mnie glowa , ale przeszlo pozniej jakis rok czasu czasem dawal bol o sobie znac w tym dokladnie miejsu co sie uderzylem ,ale to lekcewazylem teraz zaluje no ale do czego zmierzam w sumie juz nic nie czuje ale tak sie zastanawiam czy moglo mi sie cos uszkodzic stac w mozgu i to wyjdzie dopierdo za jakis czas czy jest to raczej nie mozliwe i czy isc z tym do lekarza zwlaszcza ze tyle czasu minelo troche dizwne ze dopiero teraz o tym pisze ale jakas tak o tym dizisaj sobie pomyslalem i sie troche nastraszylem moze mi ktos pomoc z gory dziekuje

Gość po tym upadku miałeś typowy
wstrząs mózgu:-oWielka szkoda,ze od razu nie pojechałeś do szpitala:(Teraz te bóle głowy mogą być natępstwe tego upadku...Idź do lkarza,powiedz mu o swoich objawach!! Mam nadzieję,ze to nic poważnego.Pozdrawiam:)

Gość po tym upadku miałeś typowy
wstrząs mózgu:-oWielka szkoda,ze od razu nie pojechałeś do szpitala:(Teraz te bóle głowy mogą być natępstwe tego upadku...Idź do lkarza,powiedz mu o swoich objawach!! Mam nadzieję,ze to nic poważnego.Pozdrawiam:)

Gość glowacz
kurde teraz to sie nastraszylem ale wiesz to bylo jakies 5 lat temu a nie boli mnie juz od hmm ok 4 ostanio chyba cierpie na hipochondrie : / szukam sobie jakis chorob ale z drugiej strony moze to byc naprawde cos powaznego : /

Gość a ja jakies 8 lat temu
spadłam ze schodów. tak zajebałam głową, że az gwiazdki zobaczyłam. przytomnosci nie straciłam. no chyba, ze na sekunde czy dwie. łeb spuch mi strasznie. całą połowę głowy miałam spuchniętą. nie mogłam nic robić tego dnia tylko leżałam. do lekarza też nie poszłam. głowa mnie bolała przez jakieś pół roku. później przestała, ale bolała od czsu do czasu ale to już był inny ból. nie wiąże go z tym upadkiem bo boli mnie jak sie odwodnie, mało pije i cały dzien jestem spięta albo się stresuje. jak nie moge sie rozluźnić. np jak siedziałam cały dzień na wykładach lub prowadziła auto przez kilka godzin. więc mysle, ze nie ma to związku z tym upadkiem. dodatkowo przeswietliłam sobie głowe jakies 2 lata temu i nic nie wyszło. może powinno się zrobic jakiś tomograf albo cos. jakos tak mi sie wydaje ze po takim uapdku mocnym to konsekwencje moga byc nawet i po 20 latach. kolega w tym czasie co ja spadlam ze schodow upadl na chodnik. byl pijany. i poszedl do lekartza to lekarz p[owiedzial ze koniecznie w takim przypadku (upadek) trzeab isc do lekarza bo daje leki ktore powoduja rozpuszczenie ewentualnego krwiaka czy czegos ktory czesto sie robi przy upadku. ale miejmy nadzieje, ze nam nic nie bedzie! :D

Gość glowacz
dzieki za zainteresowanie : ) mam jeszcze takie pytanie czy jak pojde na te badania i bede chcial tez zrobic jakies przeswietlenie to czy za to sie placi ? i czy mam najpierw sie udac do rodzinnego : /

Gość idź do neurologa