Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniapaniahania

jesli urzad pracy chce mi dac oferte to musze ja przyjac?

Polecane posty

Gość aniapaniahania

chce byc zarejestrowana w urzedzie pracy bo mam dobra prace bez umowy i chodzi mi tylko o ubezpieczenie dla mnie i dzieci.ostatnio powiedzieli mi ze nastepnym razem to mi dadza prace.jesli jej nie przyjme to mnie wyrejestruja?

Gość przerwa miedzy palcami
tzn jestes na bezrobotnym czy jak ?

Gość a jak sie zgubi pierscionek
tak. zostaniesz wyrejestrowana. ewentualnie jesli cię skierują do jakiejs pracy, zawsze możesz się dogadac z tym pracodawcą do którego cię wysyłają, zeby ci napisał na skierowaniu czy na czyms tam co ci dają w up ze np nie spełniasz oczekiwan, ze np z jakiegos powodu nei mozezs wykonywac akurat tej pracy. ja bym tak sprobowała. ale moze akurat dadza ci cos lepszego od tego co masz na lewo ze tak powiem

ale jeśli pracodawca napisze Ci na skierowaniu, że to Ty odmawiasz podjęcia pracy, to zostaniesz wyrejestrowana, bo to oznaczałoby, że praca jest dla ciebie, a Ty jej nie chcesz podjąć, to jaki z Ciebie bezrobotny? na własne życzenie?

Gość jedna mozesz odrzucic
;)

Gość aniapaniahania
dzieki za pomoc.pozdrawiam dobre duszyczki:)

Gość pralka osmo
jak odrzucasz prace piszesz z jakiego powodu, jak oni wzywaja ciebie bo maja prace a nie spleniasz jakiegos kryterium to tez pisza dlaczego, jak odrzucisz prace bez podania odpowiednie jprzyczyny to ciebie wyrejestruja na okres 3 mies