Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciepło rodzinne

Czy 13 lat to ogromna róznica wieku

Polecane posty

Gość ciepło rodzinne

?????? Jestem o tyle młodsza.....

Gość ciepło rodzinne
ja mam 19 ,On 30

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkmjmm
jesli jesteś dorodsła dojrzała samodzielna próbuj - nigdy nei bądź zalezna od faceta - tym bardziej finansowo. Ile tylkos ię da samodzielność...

Gość nie jest to duza roznica
jestescie juz dorosli:)

to nei ma sensu i to nei jest 13 lat... nawet liczyć nie potrafisz... daruj sobei to!!! dovbrze radzę...

Gość *MUSISZ*
jak jeste milosc to NIE :D

Gość ciepło rodzinne
to nie ja pisałam! Fakt mam 13 lat ,a ukochany 31. Proszę nie podszywajcie sie...;/

Gość *MUSISZ*
tylko z moich obliczen wynika ze to 11 lat :P :P :P jestes pewna ze znasz sie na odejmowaniu ?

Gość ciepło rodzinne
przepraszam mam 19 lat:) Dlaczego Waszym zdaniem to nie ma sensu??

może dlatego że to juz przerabiałam??

moga się udać jeżeli: patrz powyżej... Przede wszytskim jeśli ona jest dojrzała!!!

Gość najprawdopodobniej sie nie uda
bo cokolwiek teraz nie napiszesz to prawda jest taka ze ty jednak jeszcze chce szalec a on napewno juz nie.... bedziesz chciala chociazby czesciej wychodzi cna imprezy czy wogole gdzies a on raczej juz coraz mniej tego bedzie chcial itd itp....ale sprobowac zawsze mozecie..:)

Gość lezka harlekina
po dluzszym zastanowieniu- taki zwiazek nie ma racji bytu - poczytaj inne historie, facet taki chce juz dziecka, ty sie nie wyszalas, po 2 latach bedzie ci czegos brakowalo, checi sprobowania z innym... albo wpakuje cie w pieluchy swiat bedziesz ogladac znad pupy dziecka

nie wszystkie młode dziewczyny są niedojrzałe... może ciepło rodzinne jest akurat z tych dojrzałych :D aaa... od ilu lat dziewczyna jest gotowa do stałego związku???? wiem, bez sensu pytanie...

Gość trinity22
Ty moze i jestes dojrzala, ale 30-letni facet interesujacy sie jeszcze nastolatka dojrzaly na pewno nie jest:O

dla mnie za duza przepasc na cos powaznego zreszta slusznie ktos wyzej napisal na ile dojrzaly i powaznie myslacy moze byc 32 letni facet interesujacy sie 19 latka...:)

Gość nie przesadzajcie 13 lat
to wcale nie tak duzo,Boze ile ja znam takich par z duzymi roznicami wieku i jakos nic sie nie dzieje,.Extra związki:):)

a jesli chodzi o jakies \"wyszalenie się\" to juz to przechodziłam w wieku 18tu lat po prostu juz mnie nie ciągnelo do zabaw. Moze to dziwne ale tak jest. Chce juz czegos powaznego. Wiem mam 19 lat i jestem tutaj dla Was nikim :(

Gość lezka harlekina
zgadzam sie z trinity .... to zaburzenie jesli interesuje sie taka mlodka ... :o - z roznych powodow moze tak byc pary takie sa owszem ale jak sa starsi - sA TEZ bardziej dojrzali np ona 30 a on 43

Gość bart simpson
a 25 i 16?

Autorko nie przejmuj sie ludzmi tutaj ,oni maja w głowach swoje stereotypy którymi sie kierują. Nie zamartwiaj sie:) Zyjcie sobie wesolutko:classic_cool:

13 lat to różnica pólpokolenia,musisz liczyć sie z tym ze wychowywaliście sie w innych warunkach,macie różne wartości. Czego innego od życia chce 31-latek niż 19-latka,co nie znaczy że może wam sie nie udać

Gość nikt nie ma Cie za
gówniare.Czemu przejmujesz sie tymi ludzmi? Oni są uposledzeni,nigdy czegos takiego nie przezyli,więc mogą sobie pogadac heh;)

sam tok myslenia, ze kazdy ma Cie za gowniare juz swiadczy o Twojej niedojrzalosci....nikt tu chyba tan nie napisal.... z tego co czytalam... zreszta ja w Twoim wieku tez tak sadzialam ze juz jestem dorosla i wogole....i ze jak mozna mnie miec za gowniare a teraz widze jaka bylam a nie bylo to wieku temu bo mam 25 lat a zmienilam sie baaaaardzo...coz taka kolej rzeczy.... nie oburzaj sie na wszystko....prawda jest taka jaka jest...no ale tak jak napisalas zrobicie co uwazacie za sluszne....