Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooje siee

czy ginekolog pozna

Polecane posty

Gość boooje siee

czy ginekolog pozna ,ze sie kocham juz ze swojim chlopakiem? Mam 15 lat i jutro z mamom idziemy go lekarza boje sie ze pozna i jej powie. Mama mnie zabije bo nie rozumie ze wszyscy juz to robia nie tylko ja

Gość ahahahahaha
oczywiscie, ze pozna, jesli tylko pekla ci blona dziewicza, czasem ona nie peka za pierwszym razem, czasem utrzymuje sie dlugo, ale to naprawde rzadka sprawa, a generalnie jesli krwawilas po pierwszym stosunku to po prostu juz jej tam nie ma i ginekolog jak najbardziej pozna. poza tym, jestes niepelnoletnia i w dodatku baaaardzo mlodziutka wiec ginekolog ma prawo powiedziec twojej mamie o tym, co podejrzewa, zeby wykryc w razie czego molestowanie badz tez np. gwalt.

masz pecha jasne ze pozna:). a po co ty do niego wtedy idziesz?

Gość ahahahahaha
a poza tym, dziecko, zastanow sie dobrze 10000razy zanim rozlozysz nogi przed swoim "facetem", bo w ciaze zajdziesz ino mig, zorientujesz sie jak nie wejdziesz w spodenki w 3 miesiacu i bedzie placz, szkolka nie skonczona i tlumoczek do konca zycia. WIEC MYSL DZIEWCZYNO.

Gość boooje siee
jaka prowokacja pytam naprawde, bo slyszalam,ze dziewice sie bada p rzez pupe i nie musi wcale sie zorientowac, nie? dzieki za odpowedz, ale teraz sie boje jeszcze bardziej

pozna - jak zawoła huhuhu! w głąb twojej cipki to nie tylko będzie wiedział, że nie jesteś dziewicą ale dodatkowo pozna po echu zawartość głowy ale obawiam sie że tym razem zwielokrotnione w pustaku budowlanym (czytaj: twojej głowie) echo go powali na ziemię :O

Gość boooje siee
uzywamy prezerwatywy zeszta nie robimy tego czesto. Mama na pewno porozmawia z tym lekarzem, bo po to tam idzie ze mna

Gość a dziewic nie bada
sie przez gardlo? z kad to sie bierze?

Gość enero
tzn.o czym porozmawia z lekarzem???

słuchaj!!a wiec lekarz na pewno powie mamie zeby wyjsc z opcji ze nikt ci kszywdy nie robi.niestety jestes niepelnoletnia i bedzie on musial to zobic dla twojego dobra..porozmawiaj z mama,wytlumacz jej co i jak,ale troche za szybko raczej zaczelas,ale skoro juz sie na to zdecydowalas to jedynym wyjsciem z sytuacji jest szczera rozmowa z mama.jezeli masz ja wyrozumiala to nie powinnas sie bac o nic.

Gość ahahahahaha
dokladnie, szczera rozmowa cie teraz ratuje, bo lepiej jesli sama poruszysz ten temat z mama, niz uzlyszy od ginekologa, ze ktos dupczy jej 15letnie dziecko:)

Gość enero
niestety w świetle prawa 15 letnie dziecko juz sie moze dupczyc..

Gość popieśćmy się
Powiedz moze Pani ginekolog ze chcialas zobaczyc jak to jest i wiesz ogorasa sobie wkladałas

Gość ahahahahaha
a poza tym, twoja mama najwidoczniej czuje pismo nosem skoro ci nie ufa i ma zamiar rozmawiac z twoim ginekologiem. widocznie podejrzewa, ze nie zasypiasz po dobranocce:)

jak to sie mowi najgorsza prawda ale prawda...i to z ust córki..a nie od gina..calkowicie powinna zmienic sytuacje, albo pogorszyc ja.a tak wogole to czym ty sie kierujesz? ze duzo dziewczyn to ma za soba co z tego? to ty masz sie czuc wspaniale a nie robic to(uprawiac seks) dla statystyk..

Gość popieśćmy się
Zeby twpjego chlopaka nie posadzili o pedofilstwo to lepiej powiedz nam ile on ma latek.... heh :p;)

Gość boooje siee
no nie wiem dokladnie o czym ale powiedziala, ze pojdzie ze mna zebym sie nie bala i ze pogada z lekazrem o mojim zdrowiu. wiecej nie pytalam, bo sie wystraszylam. Nie moge jej powiedziec, bo powie ojcu a on mnie wyrzuci z domu. musze znalezs jakis powod zeby tam nie isc

Gość ahahahahaha
wlasnie, z ogorasem jest dobry patent, popieram ogorasa:)

Gość boooje siee
moj chlopak ma 19 lat i robil to juz wczesniej

Gość enero
tak tak,dobry motyw.nikt nikogo nie posadzi za pedofilie,bo ma ukończone 15 lat dzioucha

Gość enero
no to jak ustali termin wizyty,to musisz miec akurat okres!;)i nici z badania.

Gość ahahahahaha
a serio, bo mamy przeciez pomoc dziewczynie, ja wybralabym na twoim miejscu jedna z 2 opcji: 1. mowisz matce jak jest i prosisz, zeby ojcu nie wydala 2. mowisz lekarzowi jak jest i zeby nie wydal matce aaa, zapomnialam ze jest jeszcze 3 opcja, opcja z ogórasem:)

Gość ka jo je
powiedz,ze nie wspolzylas i zasugeruj ,ze to moze od tamponów;D

Gość popieśćmy się
ale w sumie jak powiesz mamie ze juz to wczesniej robil to pomysli mama ze chlop odpowiedzialny i moze Ci nic nie powie Powiedz jak juz wczesniej wspomnialam o ogorasie, albo o tym ze masz doswiadczonego chlopaka (tylko uwazaj zeby sama sie nim nie zainteresowala,alebo w najgorsszym wypadku zeby Pani ginekolog nie chciala tez go poznac)

Gość enero
opcja OGóRAS!:d:d

Gość boooje siee
jesli pojde to chyba pogadam z ginekologiem, dzieki

Gość ka jo je
ej aj ak odrazu powie,ze jest dziewica i ja edzie badał przez dupkie? to połapie się gin?:D

Gość enero
a tak an serio,to matka nie ma prawa Cie zabrać wbrew twojej woli do ginekologa.ale skoro już współzyjesz(no trudno,Twoja wola)to warto byłoby sie przebadac i dobrac jakas skuteczna metode antykoncepcji.nie muisz isc z mama.

ty dziewczyno lepiej przespij sie z tym co tu ludzie ci podpowiadaja i sama podejmij decyzje.a po cy ty tam wogole chcesz isc?? tylko tak dla zwyklych badan czy jak?