Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam serdecznie mile towarzys

Jest ktos bardzo dobry z j.angielskiego?

Polecane posty

I’m Mrs. ‘You want a piece of me?’ Tryin’ and pissin’ me off Well get in line with the paparazzi Who’s flippin’ me off Hopin’ I’ll resort to startin’ havoc And end up settlin’ in court Now are you sure you want a piece of me? I’m Mrs. ‘Most likely to get on TV for strippin’ on the streets’ When getting the groceries, no, for real.. Are you kidding me? Causing panic in the industry I mean, please, do you want a piece of me? ogolnie nir rozumiem tego kawalka...pomozecie?

tak pewnie wpisze cala zwrotke i wyskoczy tlumaczenie. na twoj kolejny wpis odpowiem dorazu-mam slownik,znam poszczeglne slowa,ale sensu nie w calych zdaniach i ze slangu nie jestem dobra

boze,baby to najgorsze ludzie :] zaraz mnie ukamieniuja,nie chcesz nie pomagaj wstretna babo i wyrzywaj sie na innych

a czy ja się wyżywam....bo jeśli jesteś aż tak leniwa to już łatwiej wpisać w google nazwę piosenki np. \"pice of me\" \"britney spears\" tłumaczenia piosenek .... to takie trudne chyba nie jest ??:)

tak wyrzywasz skoro wybralam inna opcje a tobie nie chce sie nic zrobic to idz z tad i tyle.

Gość hahaha ciii ma okres
no to tyle

Moja droga nie pozwalaj sobie na zbyt wiele ...ja ci tu próbuje udzielić pomocy ...--> google :) a ty mi z takimi tekstami ...:D nie ładnie,nie ładnie...

Gość hahaha ciii ma okres
pomoc masz w topicu chyba jestes b dobra z ang skoro tu zajrzalas,ale leniwa autorko,ja bym pomogla,ale z niemieckim;*

Nie wazne dziewczynki,nie wazne :) dzieki za pomoc a Ciii chyba dawo faceta w lozku nie mialas

Gość nic wiele nikt wazny
JA DLA CIEBIE przetłumaczę ten tekst! daj mi troche czasu

I’m Mrs. ‘You want a piece of me?’ jestem pani "chcesz kawałek mnie?" Tryin’ and pissin’ me off próbując i wkurzając mnie (lub wypróbowujesz mnie i wkurzasz, w ang czesto pomija się you are, takie pootocyzmy) Well get in line with the paparazzi więc ustaw się w kolejce z paparazzi Who’s flippin’ me off którzy mnie wyłączają, (moze to metaforA; flip -pstryknąc) Hopin’ I’ll resort to startin’ havoc z nadzieją ze ja ucieknę się do tego, by zaczac robić spustoszenie And end up settlin’ in court i zakończę sadowiąc się(uspokajając) na dworze(dziedzincu) Now are you sure you want a piece of me? czy nadal jesleś pewien ze chcesz kawałek mnie I’m Mrs. ‘Most likely to get on TV for strippin’ on the streets’ jestem pani"najbardziej prawdopodobna ze dostanie się do tv rozbierając się(po to aby rozbierac się) na ulicach" When getting the groceries, no, for real.. kiedy kupując art spożywcze(jedzenie), nie, doprawdy.... Are you kidding me? zartujesz sobie ze mnie? Causing panic in the industry powodując panikę w przemyśle I mean, please, do you want a piece of me? myślę, prosze..nadal chcesz kawałek mnie? sorry ze musiałas/es czekac ale troche zajeta byłam. sorry tez ze to takie twarde suche słowa, mogłabym to zinterpretowac bardziej ale zmeczona juz jestem...

A wogóle autorko topicu wytłumacz mi sens stwierdzenia że jak ktoś się unosi to faceta w łóżku nie miał...co ma jedno do drugiego... A ty nie masz faceta bo piosenki czekasz aż ktoś Ci przetłumaczy? I to jeszcze B. S.

Gość ufffffffffffffffffff
:)

Gość please translate me this sence
jak będą brzmiały poprawnie przetłumaczone zdania na angielski w jaki sposób rozwiązujesz dany problem/zadanie? dlaczego uważasz ze możesz podjąć pracę na tym stanowisku? dlaczego wybrałeś taki kierunek studiów a nie inny? jakimi cechami charakteru sie odznaczasz? Wady i zalety po 2 wymienić dlaczego wybrałeś taki kierunek studiów a nie inny? jakie sa cechy twojego charakteru?

ee tam przesadzacie, taki prosty tekst, czasem mozna komus pomóc. niewazne czy nie zna angielskiego, czy tylko tych zwrotów nie rozumie, przetłumaczenie to pare minut i korona mi z głowy nie spadła

Gość zalałem się nasieniem na brzuh

Gość łoje nasienie na brzuch

te zdania powyzej są na tyle proste ze z pewnoscią przetłumaczysz je z pomoca www.ling.pl :) w kazdym razie ja już idę spać:)

Gość ergot
"And end up settlin’ in court i zakończę sadowiąc się(uspokajając) na dworze(dziedzincu)" Klasyka! 'To settle in court' to nic innego jak 'zawrzec ugode/rozstrzygnac sprawe w sadzie'. O zadnym usadawianiu na dziedzincach nie ma tam mowy.

Gość mam w jajach nasienie

Dziekuje pieknie nieznajoma,a korona Ci sie nalezy 🌼 dobranoc Wam :)

Gość nałoiłem nasienia na brzuch

ok ok ergot nie wiedziałam, człowiek się uczy całe zycie, nie znałam tego zwrotu

Gość zalał bym cipe ejakujalatem

Gość orgazm łechtaczkowy powstaje w
wyniku nieustannego pieszczenia łechtaczki !!!

Gość łechtam łechtaczkę palcem