Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi jak

Jak to jest mieć długie,grube,śliczne włosy którymi wszycy się zachwycają?

Polecane posty

Gość powiedzcie mi jak

Pewnie zabrzmiało to jakbym była jakąś maniaczką,ale strasznie ubolewam nad stanem moich włosów i chciałabym chociaż sie dowiedzieć jak to jest mieć czuprynę,której wszyscy zazdroszczą.To moje największe marzenie,które chyba nigdy się nie ziści :(

Gość kuranta
ja mam taka i nie robie z tego wielkiego hallo

Gość izabellllka
hej ja mam włosy do pasa i tak naprawde niewiele przy nich robię.Myje codziennie z akłądam odzywkę ,potem piankę do wlosow i podkrecam.Nie uzywam suszarki wogóle.

Gość izabellllka
no i farbuje,ale rzeczywiscie w dobrym salonie,bo w innych naprawde niekiedy strach.Jednak końcówki mam trochę pozrozdwajane i podsuszone,datego przed sylwkiem mykam do fryzjera aby podciać je:)

Wiec u mnie na poczatku pytanie brzmialo troche inaczej - jak pozbyc sie kompleksow zwiazanych z alopecja? Przedluzylam kiedys wlosy na kertaynowe kapsulki, zostalam oszukana, sporo zaplacilam za ta usluge, a wyszlam z salonu w czapce i pojechalam do domu taksowka, bo ani kolor, ani struktura mi nie pasowaly. Potem zdjelam to okropienstwo nozyczkami do papieru. Przez znajomych zamowilam z Ameryki wlosy na tasmie, poprosilam mame o pomoc, metoda tissage najbardziej mi odpowiada. Wlosy sa super, naprawde. W dodatku, biore duzo witamin i wapnia, zeby odbudowac i wzmocnic wlasne wlosy, zapisalam sie na kurs fryzjerski i kupilam suszarke z ionizatorem, do tego 4-5 opakowan roznych maseczek.

Gość izabellllka
najwazniejsze to jednak nie uzywanie suszarki oraz wszelkich lokowek i prostownic,one najbardziej niszczą włosy.współczesne farby u dobrego fryzjera,chociaż drogie,przynajmniej dla mnie(farbowanie 250 ł,ae warto),nie niszcza takwłosów jak niegdys:)

Gość izabellllka
No i nie przeduzajcie włosów,bo sie naprawdę niszcza warto swoje wyhodowac,a da isę:)