Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17letnia

pieszczoty bez zobowiazan - zgodzic sie?

Polecane posty

Gość 17letnia

poznalam bardzo fajengo faceta, on ma 21 lat no i w ogole b. go lubie, podoba mi sie i pociaga mnie. zaproponowal mi taki uklad ze bedziemy sie piescic oralnie i takie tam macanki bez zadnych zobowiazan, co zrobic zgodzic sie? mozna niby to potraktowac tak, ze on chce mnie wykorzystac ale z 2 strony ja bym tego chcaiala... wiec oboje mielibysmy z tego korzysc. dodam ze ejstem dziewica, seksu oralnego tez nie uprawialam... co byscie zrobiy w takiej sytuacji?

Gość Cyprysek_17
Brzmi kusząco :) ale ja jednak myślę,że jesteś trochę za młoda... nie,nie na seks oralny,ale na taki układ. Widać że facet nie traktuje Cię poważnie. A jaka jest tego przyczyna? Może kogoś ma. Albo nie podobasz mu się na tyle,żeby się z Tobą pokazywać. Nie pozwól mu się tak traktować, bo zobaczysz że po jakimś czasie straciłabyś do siebie szacunek. A on nie miał by go do Ciebie od początku

Gość milenkaaa188
NIE.Gwarantuje Ci ze bedzie chcial wiecej .

Gość lalka nieduza..
nie badz naiwna, bedzie cie chcial podniecic tak, zebys poszla na calosc jest wyrafinowany i przebiegly poza tym kto wie, jak on sie podnieci, moze cie zgwalcic -po co ci taka historia ? zrobi z ciebie szmate na zawolanie i bedziesz sie potem puszczac z kazdym

A może jest alfonsem i potrzebuje nowej dziwki, aby mu kasę przynosiła. Jak cię już wybzyka, to zacznie szantażować, że rozpowie o tym wszystkim, włącznie z rodzicami. Albo obije Ci buźkę i będziesz robiła, co on zechce ;)

Gość ty naiwniaro
ale fakt, chce miec darmowe bzykanko- najpierw pieszczotki a jak sie laska rozgrzeje to finał w jednej z dziurek :D .

żonlo, to tylko proza życia. Przynajmniej młoda panienka powinna to wziąć pod uwagę, jako możliwą hipotetycznie opcję ;) Taki numery zdarzają się częściej niż myślisz

też chciałbym znalaźć taką dziewczynę, która pozwoliłaby mi się popieścić (po piersiach i łechtaczce).

Gość cwany koleś
Najpierw zaczeło się od rozmów o pierdołach, potem propozycja niewinnych pieszczot, a skończy się na kutasie w dupie :D