Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfa

niech ktoś rozwiąże wszystkie moje problemy

Polecane posty

Gość dfa

prosze, chce rzucić wszystko. Mam dość pracy, zycia w tym miescie, udawania,wszystkiego. Jestem tchorzem, nie potrafie tego przerwac. Codziennie budze sie i mowie sobie,ze od dzisiaj zmieniam całe swoje zycie... i tak codziennie

Gość codziennie to samo
podobnie mam z tym postanowieniem zmian...

Gość dfa
ja bylabym sklonna zapisac sie na jakas terapie albo przynajmniej na jakies wizyty u psychologa, no ale nie w tym miescie

Gość codziennie to samo
a czemu to miasto stanowi taki problem? chociaz fakt czasem trzeba zmienic otoczenie by zmienic siebie!

Gość dfa
moze sobie wmawiam, moze mysle,ze jakbym była gdzie indziej to bylabym szczesliwa. Kiedys myslałam,ze jak schudne (chociaz nigdy nie byłam gruba) to bede szczesliwa. Teraz jestem chuda, ale obietnica sie nie spełniła. Boje sie,ze zmiana miejsca moze nie pomóc. Wiem,ze marnuje sobie życie... dzien po dniu.

Gość dfa
a najbardziej sie boje,ze pewnego dnia stane sie zgorzkniala wredna babą, siedzącą przed telewizorem, oglądając seriale.

Gość dfa
dziekuje za odp, idę spac. Pewnie jutro znowu bede sobie mowiła,ze nie mozna tak zyc,ze wszystko zmienie,a wieczorem bede gardziła sama soba. pozdrawiam

Gość codziennie to smao
dobranoc, ale tzreba trochę wiary ,że uda się zmienic:), co prawda nie wiem jak to zrobić , bo na razie życie przez palce mi przelatuje ale.. trzeba probowac:)

Gość dfa
dobranoc powodzenia

Gość do dfa
czuję,ze jesteś wspaniałą dziewczyną i wierz mi,rzadko kiedy się mylę,ale to Ty sama jesteś dla siebie niedobra...popatrz na siebie tak ,jakby to zrobił najlepszy przyjaciel,polub siebie,zaakceptuj,nawet,jeśli masz sporo zastrzeżeń...daj sobie szansę..pomyśl tylko-to Ty,jako jedyna jesteś ze sobą 24 godziny na dobę,dlatego bądź dla siebie dobra....wszystko ułoży się wspaniale,zacznij tylko myśleć pozytywnie .