Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisielek23

boje sie ze za malo jem i bede miec efekt jojo, ocencie

Polecane posty

Gość kisielek23

czy powinnam jesc wiecej? podam przykladowo swoj wczorajszy jadlospis: sniad: owsianka z 4 lyzek platkow owsianych, lyzeczki platkow lnianych, lyzeczki otrab,2 lyzek platkow zbozowych i lyzki rodzynek zalane 1/3 szklanki mleka 2 sniad; kromka chleba razowego posmarowana flora z pasztetem domowej roboty 3 sniad; kanapka (czyli 2 kromki) chleba razowego z tym samym obiad:miska (tak na oko z 5 moze 6 lyzek kopiastych) bigosu z kurczaka podwieczorek; pasek gorzkiej czekolady, 2 mandarynki kolacja; kromka razowca z margaryna, miodem i bananem 2 kolacja jogurt naturalny z pol lyzeczki otrebami, lyzka platkow kukurydzianych, 1 grejfruit hmm, chociaz teraz jak na to patrze to chyba az tak malo tego nie bylo......

Gość no jak na mnie
to sporo jesz, nie wiem jak było wcześniej..w każdym razie wszystko zdrowe jest:)

Gość kisielek23
wczesniej bywalo wiecej, np na sniadanie 2 kromki, czesto wlasnie zamiast 1 kromki jadlam 2. i czesto tez mialam ze wieczorem czulam sie zapchana a wczoraj poczulam sie glodna

chyba nawet za duzo.Pierwsze slysze o 3 sniadaniu czy 2 kolacji:).Ja z tej 2 kolacji bym zrezygnowała:).

Gość kisielek23
zawsze jak wstaje musze cos zjesc, rano szybko robie sie glodna wiec do 2 godzin tez cos jem no i potem cos na uczelni- to uznaje tez jakos sniadanie:) a kolacja - godzina przed treningiem i po treningu jogurt

Gość 1111111111111
hmm w sumie 4 kromki chleba...dużo jak dla mnie tzn to chyba nie jest dieta,do tego banan,miod,czekolada,sporo również tych łyżek z płatkami,jakby to wszystko policzyc to niezła ilość kalorii chyba wyjdzie a schudłaś juz coś?

Gość kisielek23
niestety nie mam wagi, ale czuje po sobie ze cos jakbym odrobinke mniejsza byla. acha staram sie to "ciezsze " jedzenie jesc do 18, a potem jak dopadnie mnie glod to np. jogurt

Gość ja nwet bez diety jem mniej
co to za dieta?? wczesniej musialas sie opychac tonami jedzenia - jesli to dla Ciebie jest ograniczenie i tyle posilkow - chyba co chwila cos jesz

Gość kisielek23
nie no az tak zle to nie bylo;) ale zdecydowanie wiecej jadlam wieczorami. jejciu teraz widze jaki zarlok ze mnie jest:( w sumie wczoraj tyle zjadlam a i tak czulam sie glodna

Gość hm to ja jem połowę tego
śniadanie - serek waniliowy z łyżką błonniku II śniadanie - chleb wasa np. z kabanosem, jabłko III śniadanie (no co, w pracy :P) - wasa + jakaś sałatka obiad - wasa + mały kotlet, papryka itp. kolacja - 2 mandarynki

Gość no to się zdziwisz
owsianka wiejski lekki jabłko pomarńcza :) dawka dzienna :P

Gość kisielek23
o rany, przy takiej ilosci jedzenia to ja bym upadla:P czyli mowiac wprost nie jem za malo:)

Gość no to się zdziwisz
można się przyzwyczaić - czasem dorzucę jakiś owoc albo warzywo :)

wczoraj zjadłam: 7.00 - płatki z mlekiem 11.00 - activia 14.00 - banan 17.00 - serek homogenizowany (nie mam czasu gotować dzisiaj) 19.00 - sałatka z tuńczyka (120 g tuńczyka w sosie własnym z 2 łyżkami kukurydzy i 2 łyżkami gotowanego ryżu)

Gość sjdgsdjfgsjkdfg
a wlasnie bardzo dobrze, male porcje jedzenia co 3h. Idealnie, szczegolnie jesli wczesniej jadlas duzo.

Gość sjdgsdjfgsjkdfg
tylko wyeliminuj czekolade, jogurty i raczej owoce

Gość ja uwazam ze..
jak tak dalej bedziesz jesc to chyba sie zaglodzisz..

Gość lkha
dziewucho!!!!!! ty się obżerasz a nie za mało jesz, rozśmieszyłaś mnie. ja jak jadłam tyle co Ty to czułam sie strasznie i stwierdziłam, ze muszę w końcu zacząc się odchudzac mój jadłospis np dzis: 2 kromki razowca z pasztetem z indyka i ogórkiem, troszke rybki w galarecie, troszkę surówki jeden naleśnik z miodem mandarynka to jest dieta, a może Ty nie wiesz co to znaczy :-)

Gość kisielek23
dobra, to ze jestem obzartuchem to juz wiadomo:P ale powaznie dziewczyny jedzac tak chudne (no tylko troche to trwa) i na prawde dlugo bym nie pociagnela jedzac tak jak niektore z was:) acha i zeby nie bylo ze jakas "grubaska" jestem to mam 163 cm i 55 kg

Gość do kisielka
55kg przy 163?? oz kurde dziewczyno wez sie za siebie i to powaznie