Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Super zaspokojona

Fajny prezent

Polecane posty

Gość iuoiu
nie lepszy ogórek ? Dla mnie osoby ktore uzywaja takich rzeczy sie nudzą .

Gość iuoiu
skoro sie nudza to ich seks musi byc slaby

Gość a od ogórka lepsza cukinia
zwłaszcza że koleżanka lubi duże rozmiary

Gość Super zaspokojona
Ja się nie nudzę, zapewniam cię.

Gość A ja jestem ciekawa
Jestem ciekawa dlaczego, na kobiecym forum, gdy chodzi o penisa, to głównie wypowiadają się faceci, przecież to my powinnyśmy rozmawiać o tym

Gość hmmmmmmmmmm -
Wygląda dostojnie, ale na początek bałabym się go od razu wziąć, musiałabym może najpierw coś troszkę mniejszego włożyć ;-) Pozdrawiam Cię, bardzo mi się to spodobało...

Gość xxxagaxxx
wow, piękny jest

Gość pixie
Ja jestem ciekawa tylko kto był tym Mikołajem ?

Gość dwdw
super zaspokojona to zwykłąd QREWKA , ktora sie masturbuje patrzac w lustro, widac, ze to zwykłą szmata, nikt innych nie uzywa wibratorow..niedługo jak jej sie zepsuje wibrator zacznie chodzic w stroju Ewy i Ruchac sie z kazdym napotkanym facetem na ulicy... POZA TYM CO ZA BABA UZYWA WIBRATOROW TYLKA, TA NA KTORA PRAWDZIWY KUTAS NIE POLECI, BO JEST OBRZYDLIWIE brzydka

Gość pixie
dwdw, z tego co ja tam przeczytałam to nie jest wibrator, to po pierwsze, po drugie widzę że założycielka tematu poruszyła ważny temat, a ty chyba jesteś przykładem jej puenty w zakończeniu

Gość dwdw
pixie lubisz sie ruchac lubisz sie ruchac z takim przedmiotem?

Gość dwdw
a nie lepiej sobie znalezc faceta z duzym?

Gość puder
pixie to szmatex

Gość pixie
z takim dużym to chyba w Polsce nie ma żadnego, a mnie się np. bardzo podoba jej prezent.

Gość puder
jakbym dostała taki prezent to bym , go wyrzuciła, wole mojego faceta ma wiekszego..poza tym co to za seks s przedmiotem a byłyscie moje drogie panny juz u spowiedzi przedświatecznej!! Bo o Boze narodzenie o ile sie nie myle, a nie dzien zbereźnika!!

Gość bebe lily
WOW!!! Super zaspokojona na pewno nie nudzi się z takim sprzętem. Świetny prezent :D

Gość pixie
Szkoda mi cię puder, musisz teraz przeżywać straszne niedowartościowanie

Gość puder
a byłyscie moje drogie panny juz u spowiedzi przedświatecznej!!, na pewno macie z czego sie spowiadac, ale to okazja aby sie nawrocic!!ze złej drogi na dobrą!!

Gość pixie
Nie będę się spowiadać obcemu facetowi z tego co robię w łóżku

Gość puder
take gdybym byla niedowartosciowana kupiłanbym sobie taki sprzet i chwaliłą sie tym na forum, ale mam mezczyzne ktory mnie kocha i ma wiekszego od tego czegos!!Poza tym nasłucham sie tyle komplementow od niego, ze na pewno nie jestes niedowartosciowana, a o ile wiem szcztuczny kutas nie mowi kopmplementow!! Traktujecie jak widac facetow przedmiotowow heheh

Gość puder
tak obcemu facetowi, na pewno ksiadz ci sie tez z sexem kojarzy!!idiotka zboczona, ksiadz to wysłąnnik Boga

Gość katastr
dla mnie jestescie puszczalskie ..puszczacie sie z silikonem hehe

Gość katastr
ale świeta to ma byc okres rodzinny, miły spedzony w towarzystwie ludzi, a nie sztucnzych silikonowych kutasow!!ludzie schodzicie na psy!!

Gość katastr
macie dzieci?macie rodzicow??zkim spedzacie swieta w towarzystwie swojej kolekcji sztucnzych kutasow heheheh buahahaha puste baby

Gość bebe lily
Czego się czepiacie? Ja bym chciała taką zabawkę,a też mam faceta z potężnym XXX

Gość pixie
Puder - a jednak jesteś niedowartościowana, Twój facet może ma większego od jąder tego na zdjęciu, nie ośmieszaj się tutaj, chyba że nie wiesz ile to 11,5 cala długości i 8,5 cala grubości. Mimo wszystko pozdrawiam.

Gość puder
pewnie, ze ma wiekszego hahah zadrosnico i nie musze siegac po sztuczne pytony

Gość kasiaswswsw
No właśnie jak to zrobić? Staram się od roku i nie mogę zajść w upragnioną i wyczekiwaną ciążę nie chce już o tym myśleć chciałabym żyć normalnie a nie od owulacji do owulacji. Nie mogę się patrzeć już na matki z dziećmi w ciąży zżera mnie złość, zazdrość i w środku serce rozrywa. Już mam dosyć, chciałabym nie myśleć i zaliczyć wpadke małrzeńską, chciałabym niechcieć być w ciąży. Brakuje mi sił, czuję się gorsza od innych kobiet które są w ciąży lub mają dzieci nienawidze siebie za to że nie moge zajść w ciąże i urodzić dzidziusia.Mam 25 lat i tak długo czekałam na to żeby zacząć się starać o ciążę, powiem wam że jak już miałam z 17 lat to czułam instynkt macierzyński ale wtedy byłam młoda i wyobrażałam sobie tylko jak to będzie pięknie mąż+dzieci+ja. Teraz jestem dorosła mam męża którego bardzo kocham i który mnie wspiera ale do szczęścia brakuje nam dzidzi.Niestety marzenia z dziewczęcych lat jeszcze do końca niemam spełnionych a myślałam że będzie łatwiej. Chce mi się krzyczeć ale niestety nie moge niewiem czy ktoś by mnie zrozumiał tak więc zamykam się w sobie w bólu i rozpaczy że nie moge zostać jeszcze mamusią. Czy ktoś ma jeszcze tak jak ja??? Napiszczie może razem będzie chodź ciut lepiej!!!

Gość pixie
Od jąder tego wielkiego ........