Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gandziaa

do facetów - seks oralny

Polecane posty

Gość gandziaa

Czy facet, który lubi seks oralny, będzie w stanie żyć bez niego i nie zdradzać jeżeli naprawdę kocha swoją partnerkę? Jestem ze wspaniałym facetem... ale nie jestem w stanie wziąć penisa do buzi:( Po prostu nie jestem w stanie:( On twierdzi, że jeszcze nade mną popracuje i że wszystko przyjdzie z czasem... Otóż nie przyjdzie:( Czy jeżeli zorientuje się, że nic z tego, to mnie zostawi? Prawde mówiąc mam coraz większą ochotę uciekać, choć jest dla mnie najważniejszą osobą na świecie, ale nie chcę go sobą unieszczęśliwiać:( Chciałabym poznać męski punkt widzenia, z góry dziękuję.

Gość gdser
kazda kobieta ktora nie obciąga z połykiem . Wczesniej czy pozniej zostanie zdradzona

Gość janekjebanek
ucieknie facet, co to za kobieta ktora nie ciagnie.. :D

Gość gdser
jak nie obciągasz z połykiem to zostaniesz zdradzona/.

Gość gdser
albo facet pojdzie na dziwki . OBciag z polykiem to podstwa związku.

Gość żonkoś
Moja też nie ciągnie. Ale robię tak jak napisał gdser. Od czasu do czasu funduje sobie wizytę w agencji i obciąg z połykiem.

Gość gandziaa
ehhh:(

Gość żonkoś
Wychodzi trochę drogo. Dobry orgazm można przeżyć na różne sposoby. Ale zobaczyć jakie głupie miny robią te dziewczyny kiedy to łykają - to jest warte tych pieniedzy :D

Gość gandziaa
myje sie :D Chodzi tylko i wyłącznie o moje nastawienie (chore, jak mi samej się wydaje). Nie wiem jak to nazwać ale byłoby to dla mnie w pewien sposób... hmmm... poniżające? To też nie do końca dobre słowo. Ale nie jestem w stanie tego przeskoczyć.

Gość gandziaa
Oczywiście, przecież inaczej nie poszłabym z nim do łóżka...

Gość głupiś żonkoś
" 11:36 żonkoś Wychodzi trochę drogo. Dobry orgazm można przeżyć na różne sposoby. Ale zobaczyć jakie głupie miny robią te dziewczyny kiedy to łykają - to jest warte tych pieniedzy " zobaczyć jaką głupią minę zrobisz jak odbierzesz badania na HIV - bezcenne

no to rzeczywiście, sprawienie niesamowitej przyjemności kochanej osobie jest baaardzo poniżające

Gość przeskoczysz
spokojnie :) wszystko z czasem - moja żone też miała opory na początku :)

Gość dejot
jakis czas wytrzyma...ale potem napewno beda skoki " po to " ....skoro inne robia bez prblemu to dlaczego ma sobie odmawiac ?

Gość czesław kaszkiet
ja mam z żoną prosty układ ona nie bierze do buzi, a za to raz w miesiącu ja idę do sąsiadki na obciąg z połykiem oboje nie uważamy tego za zdradę

gandzia---> to nic nie przeskakuj tylko po prostu węź go do buzi. A żebyś nie czula sie poniżona - niech on leży a Ty bądź na wierzchu. Najlepiej w pozycji 6x9 wtedy też skorzystasz :classic_cool:

Gość czesław kaszkiet
to działa w obie strony. ja mam małego fiuta to żona raz w miesiącu idzie na ostry seks do sąsiada z 20 centrymetrowym drągiem

Może dziewczyna rzeczywiście się brzydzi i nie może się przełamać. Nie rozumiem dlaczego seks oralny jest aż tak ważny w związku, można żyć bez tego. Facet który zdradza swoją partnerkę tylko przez to, jest niedojrzałym hu..., dla którego nie liczą się uczucia. Ja uwielbiam oral, bo daje mi dużo przyjemności, ale rozumiem też tych, którzy tego nie chcą...

Gość gandziaa
To nie są nawet opory... to po prostu blokada. Na samą myśl chce mi się płakać... no i przestało mi się chcieć myśleć o jakimkolwiek seksie. Sama też nie pozwalam mu się pieścić w ten sposób - jak widać moja blokada jest podwójna:( W każdym razie dzięki za opinie... to nie pozostaje mi nic innego jak uciekać:(

Gość dejot
to pogadaj z kolezankami, seksuologiem itd moze ci pomoga

Gość gandziaa
Ale nie chodzi o to, że ja się brzydzę bo wcale tak nie jest. Cieżko mi wytłumaczyć o co chodzi:( Ale wiem, że tego nie chcę.

idź do seksuologa, jak sama nie jestes w stanie sobie odpowiedziec dlaczego tak jest to tylko on ci pomoże

Gość gandziaa
Sama sobie jestem w stanie odpowiedzieć dlaczego - tylko nie potrafię tego ubrać w słowa tak, aby trafić w sedno i dobrze Wam to wytłumaczyc. Jemu też nie:o Jeszcze raz dzięki, musze znikać z forum na jakiś czas.

wiecie? to smutne jest, że kochający się ludzie nie potrafią się przed sobą otworzyć w pełni, zaufać, oddać całego siebie. cieszyć sie swoją cielesnością bez oporów, odrzucić bariery :(