Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pigmejek maly

dlaczego grube dziewczyny wyzywaja szczuple zadbane anorektyczkami?

Polecane posty

Gość marlenka290
znam to z autopsji:) chłopakom sie podobam, a kolezaneczki z pracy wiecznie mnie obgaduja- co najlepsze nawet faceci z tego szydza ze wiecznie mowia na moj temat, a to za chuda, a to na pewno nic nie je, a to moze anoreksja albo bulimia, a to za duzo cwiczy itp. - no do znudzenia, a jak juz nie maja czego sie czepic, to zaczynaja zarzucac mi brak kompetencji w pracy- takie baby, ti sie nigdy nie zmieni i nie bedzie soliodarnosci jajnikow

Jestem z tych okraglejszych i nie dokuczam ani chudych, ani grubszym od siebie. Ich życie, ich sprawa. Ilośc kg na wadze nie powinni być życiowym problemem. Najważniejsze, żeby być zdrowym. Więc staram sie te pare kg zrzucić, żeby kiedyś nie było płaczu, jak już bedzie za późno. Chuda nigdy nie byłam, raczej z tych 'normalnych'. Jestem wysoka i mam mocne kości, ale teraz mam tez po prostu pare kg nadwagi, która chce zrzucić nie dlatego, ze mi ktoś dokucza, ale żebym sie lepiej czuła sama ze sobą. Pozdrawiam wszystkie XS i XL :-)

Ana, to, ze ktoś ma trochę wiecej ciał,o wcale nie oznacza od razu, ze jest sie osoba zaniedbana. Ile jest chudych dziewczyn, które o siebie nie dbają, maja brzydkie włosy, cerę, zeby, nie dbają o swój strój itp.? Trochę mnie bawi przekonanie, ze szczupła to zadbana. Jakby wyznacznikiem była tylko figura ;-)

Gość sax7777
? co? chyba jakieś matolice tak robią :D jak widzę kogoś szczuplejszego od siebie to nic nie mówię bo to wiesz normalna sprawa hm ani to nie jest jakieś poniżenie, ani bo ja wiem.. takie mam mieszane odczucia. troche żałosne w sumie?

jak to "wsrod mezczyzn czegos takiego nie ma"? Faceci wyzywają się od Gejów, czy czego tam jeszcze...