Jeremis 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Witam! Polecam Panią doktor Anieszkę Zemanek-Wojnowską, pełna kompetencja, świetnie wyposażony gabinet (USG, jednrazowe spódniczki i obuwie dla lepszego komfortu pacjentki), brak pośpiechu, niedrogo - przeciętna cena wizyty to 50 zł, ale można negocjować:). Zniżki dla stałych pacjentek np. podczas prowadzenia ciąży. Pani doktor pracuje w 2-óch szpitalach w tym onkologicznym. Jest osobą młodą i bardzo miłą. Podejmuje się trudnych przypadków, Pamięta imiennie swoje pacjentki. Polecam! Dane tele adresowe i inne info na stronie: http://www.integra24.pl/ogloszenie/gabinet-ginekologiczno-polozniczy-dr-n-med-agnieszka-zemanek-wojnowska-w-bielsko-biala/67929/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oooooo... Napisano Grudzień 18, 2007 Bóg zapłac dobra kobieto :) jestem nowa w BB i miotam się trochę bo nie wiem kogo wybrać. Na pewno do niej pójdę zobaczyć co to za lekarz!! Bardzo dziękuję!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremis 0 Napisano Grudzień 19, 2007 O cieszę się, że kogoś zainteresowałam wizytą u dr Zemanek. Jak byłam szpitalu to z mojej sali na wizyty u niej zdecydowały się prawie wszystkie leżące w niej pacjentki plus kobiety z sali obok. Chyba nie tylko na mnie robiła dobre wrażenie podczas obchodu. Takze serdedcznie polecem. Własnie jutro wybieramy się do niej na wizytę. A propo leczy również i to z powodzeniem moją teściową, więc odwiedzamy ją juz rodzinnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy przypadkiem Napisano Grudzień 19, 2007 Jeremis Ty nie jestes ta Pania doktor??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oooooo... Napisano Grudzień 19, 2007 Zdam relację jak będę po wizycie, a pewnie już niedługo sie przejdę:) Raz jeszcze dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Jaremis---> Chyba jesteś z zawodu handlowcem bo tak sugestywnie zachwalasz :) Sam bym chętnie skorzystał ale.... do Bielska B. mam trochę za daleko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o żesz w mordę 0 Napisano Grudzień 19, 2007 bywalec1--------> zawsze sądziłam, że jesteś panem około 50-ki, czy coś się zmieniło w tej kwestii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Nie, nic się nie zmieniło... :) ale pod wpływem sugestywnej promocji w wykonaniu zdolnych handlowców często kupujemy towary/uslugi które nie są nam potrzebne. Jak widać też nie jestem od tego wolny ;) PS. Zdarzyło mi się kiedyś urodzić..... kamień nerkowy. To co prawda całkiem inny poród ale też boli jak diabli... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy przypadkiem Napisano Grudzień 19, 2007 tak myslalam :) spoko, moze i jestes taka dobra jak piszesz ale po co udawac swoja wlasna pacjentke :) napisz szczerze: jestem dobra!!! przyjdzcie a Wam pomoge :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oooooo... Napisano Grudzień 19, 2007 no ale mi ta usługa jest bardzo potrzebna :) już ze 2 razy zadkładałam tu topic z prośbą o plecenie gina w BB i żadnego odzewu. Tak więc chętnie skorzystam tym razem i zobaczymy co dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremis 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Witam! Nie jestem panią doktor, tylko jej pacjentką, trafiłam do niej po tym jak moja teściowa załęła się u niej leczyć. Wyleczyła ją, zajęła się nią sensownie więc poszłam to sprawdzić czy czasami moja teściowa nie ubarwia, i tym razem nie ubarwaiała:). Jestem w ciązy i niestety są podejrzenia, ze dzidziuś moze być chory, ale tego nikt wcześniej u mnie nie wykrył. To jest moje włąsne zdanie, handlowcem nie jestem choć skończyłam PR. Piszę tak pochlebnie, bo dzięki szybkiej interwencji nasze dziecko żyje i może ma szanse być wyleczone. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremis 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Aha, Oooooooooooooo moge polecić kilku innych ginekologów, ale to tylko z innych opinii. Np. często pochlebnie się mówi o doktorze Niemcewiczu, Lasatowiczu, Stoleckim. Na forum \"Biała lista ginekologów\" te nazwiska przewijają się najczęściej. Możesz spoko sobie poczytać i wtedy się zdecydować:). Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oooooo... Napisano Grudzień 20, 2007 no tak "białą listę" juz przewertowałam - jutro idę właśnie do Lasatowicza, ponoć jest świetny, ale ja w życiu ( a mam już 3 dychy na karku ;) ) nie byłam u faceta gina :) I jakoś tak mi psychicznie lepiej jak mam babeczkę gina, dlatego ta pani mnie zainteresowała :) Komentarzami na Kafe nie należy się przejmować :) W każdym razie ja ci bardzo dziekuję za ten topic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oooooo... Napisano Grudzień 20, 2007 A no i trzymam kciuki za zdrowie Malucha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Jeremis---> mam nadzieję, że nie gniewasz się za te moje żarty :) Sorry, ale jestem urodzonym zgrywusem ;) Gratuluję że udało Ci się znaleźć taka dobrą lekarkę - to dla Pani Doktor :) Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze sie skończyło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremis 0 Napisano Grudzień 20, 2007 No to mi ulżyło, że mnie już nie posądzacie o podszywanie się. Ale rzeczywiście, jak przeczytałam dziś swojego posta to moze on brzmi jak taka "reklama". Sorry, muszę pisać mniej perswazyjnie, bo tez nie lubię czegoś takiego. Dzięki za wsparcie, za 45 minut będę w gabinecie, mój mąż też nie moze sie doczekać. Pozdrawiam i napisze czy jest coś lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremis 0 Napisano Grudzień 20, 2007 Witam! Wizyta była ok, jak na razie mozemy być spokojni, dzidziusiowi trzeba dac czas na pełny rozwój, ma jeszcze w tej sprawie jakieś 3 tygodnie. Wierzymy, iż dogoni \"normę\". Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oooooo... Napisano Grudzień 20, 2007 Super :) A powiedz mi jeszcze jeśli możesz - gdzie zamierzasz rodzic? Ja sie powoli właśnie szykuję do ciąży i tak badam grunt za wczasu.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremis 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Myślałam nad Wyspianskim, jak tam leżałam to obczaiłam położne, sale itp. Wybór jest niewielki:( Opinie są różne, ja kieruję się tym, gdzie pracuje moja prowadząca mnie ginekolog. To jest na razie ten argument skłaniający mnie za tamatym szpitalem. W przypadku jednak gdy okaże się, iż dziecko będzie chore, to jeśli do Wojewódzkiego skieruju mnie lekarz no to nie będę się zastanaiwać. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oooooo... Napisano Styczeń 11, 2008 No więc ja juz po wizycie u p. dr. i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona! Świetna babka, poswięciła mi naprawdę dużo czasu, dokładnie zbadała, wszystko wytłumaczyła - zleciła badania o których inni lekarza póki co nawet się nie zająknęłi i wogóle poraz pierwszy od dawna nie poczułam się zlana przez lekarza. Tak więc ja w BB już znalazła swojego ginekologa! Jeremis - bardzo dziękuję Jak się czujesz? Jak dzieciątko? Już jesteś po czy przed? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Styczeń 11, 2008 A może wiesz jakimi metodami usuwa nadżerkę? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oooooo... Napisano Styczeń 11, 2008 nie mam pojęcia, bo nadżerki akurat nie mam - ale w tym linku co podała Jeremis jest telefon do p. dr - zadzwoń zapytaj się. Ja zanim poszłam do niej ze swoim problemem - PCO, zadzwoniłam i pogadałam z nią, ustaliłam w którym dniu cyklu mam przyjść itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oooooo... Napisano Styczeń 11, 2008 A dodam że byłam wczesniej u dr Lasatowicza tak jak pisałam ....i wiecie co pomimo tylko super opinii na Białej Liście, no jakoś sorry ale nie jestem do niego przekonana ...tzn owszem może i jest świetnym specjalistą ale...badanie bolało, usg bolalo - postawil diagnoze (PCO) i to tyle dowidzenia. :O No jkoś to wszystko troche nie tak...ale może trafiłam u niego akurat na taki dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremis 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Witam! Ooooo cieszę się, ze jesteś zadowolona z wizyty. Mam nadzieję, ze zostaniesz wyleczona, bo oto w tym chodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremis 0 Napisano Styczeń 11, 2008 A poza tym, mój synek jest zdrowy, Pani doktor załatwiła nam konsultacje u dr n.med. Wojciecha Cnoty w Rudzie Ślądkiej, a ten na jakimś super sprzęcie usg nie stwierdział żadnych nieprawidłowości. Sama nasza lekarka zauważyła ostatnio już znaczną poprawę, ale żebyśmy byli spokojni i upewnieni wysłała nas do kogoś, któ się takimi sprawami zajmuje na codzień. Także znowu wypowiadam się pochlebnie, no ale nie mogę się na szczęście niczego doczepić:) Serdecznie pozdrawiam! I cieszę, że ktoś potwierdził moją opinię:) Jakby ktoś miał jakieś pytania to z przyjemnościa odpowiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michmoni Napisano Styczeń 20, 2008 Mam pytanie - czy dr A Zemanek-Wojnowska ma długie terminy oczekiwania na wizytę? Czy poprostu przychodzi sie "z ulicy" do gabinetu i trzeba swoje odczekać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oooooo... Napisano Styczeń 20, 2008 michmoni - trzeba zadzwonić do pani dr, nie wiem czy tak z ulicy możńa, ale pani dr. zapisuje na najbliższy dzień w którym przyjmuje czyli albo wt albo czwartek - wiec termin krótki. Jeremis - ciesze się, że z dzidzią wszystko ok. Ja ide do P. dr w najbliższy wtorek a potem czwartek na monitoring cyklu. Faktycznie już po pierwszej wizycie p. dr pamiętała moje imię i wiedziała o co chodzi. Poza tym kontakt telefoniczny z nią jest między wizytami a to bardzo ważne jak coś się dzieje. Ogólnie jestem bardzo happy jak pisałam wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremis 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Mchmoni - można przyjśc z ulicy, ja się nie umawiałam wcześniej. ale wizyty trwają średnio 20 i więcej minut, więc jak nie będziesz pierwsza to siłą rzeczy będziesz musiała swoje odczekać:). P. dr we wtorki przyjmuje od 16 do 18 (chyba), a w czwrtki od 17:15 do 19:15 (ja chodze w czwartki i czasami zastałam ją już od 17:00). Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzizys Napisano Styczeń 23, 2008 e no -ogłoszenie juz nie hula-pani doktor nir zapłaciła-nieładnie ;) Ktoś ma namiary?Dawać mi tu zaraz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremis 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Hej, nie wiedziałam, z enie działa. Już podam namiary, tylko wyjme notes:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach